Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Маленький передпокій: грамотно зекономити місце і візуально збільшити простір можна

Досить поширеною проблемою багатьох старих будинків є невелика прихожа. Особливо це відноситься до хрущовок, де всі кімнати не великі. Тоді виникає логічне запитання - як заощадити місце. Давайте розглянемо це питання більш детально.

Як заощадити місце

Для того щоб мати більше вільного, необхідно правильно вибрати і купити передпокій. Це набір меблів, яка дозволяє зберігати різні речі. У будь-якій такій кімнаті необхідна шафа для зберігання верхнього одягу. Також, потрібно мати і відкриті вішалки. Це потрібно з кількох причин. В першу чергу - мокрий одяг на вішалці сохне, а всередині шафи починає погано пахнути, так як через вологу і темряви там розвиваються бактерії і грибки. Ще одна причина - одяг гостей краще зберігати окремо і він повинем бути під рукою.

Спеціальні місця для взуття також гранично важливі, так як саме взуття займає багато місця. По можливості бажано поставити банкетку або пуф для зручності. Так набагато зручніше взуватися.

Якщо ви будете мати гарні меблі - ви зможете грамотно розкласти всі свої речі, що значно звільнить простір в передпокої.

Як візуально розширити простір

Багато передпокоїв дуже вузькі. Це не тільки незручно, а ще й дуже некомфортно психологічно. Але розширити кімнату ніяк не вийти. Тому потрібно вдаватися до різних методів зорового збільшення кімнати. В першу чергу - встановити велике дзеркало. Так перебувати в кімнаті буде набагато комфортніше. Крім того, дзеркало в передпокої дуже зручно, так як перед виходом з дому можна озирнутися.

спальни спальни

Ще один важливий фактор - використання світлих меблів. Також, стіни краще робити світлими. Тоді візуально кімната буде здаватися більше. Також, бажано купувати глянсові меблі.

Попрацюйте над освітленням. Навіть нормальна за розміром кімната без належного висвітлення буде здаватися дуже маленькою. Ще один важливий фактор - освітлення повинно бути рівномірним. Якщо в передпокої будуть темні кути - це погано позначиться на відчутті розмірів кімнати.

Що ще можна зробити?

Постарайтеся прибрати з передпокою весь непотріб. Часто шафа може бути заставлена різними коробками зверху. На нові меблі в передпокій ціна не така велика, тому можна оновити старі куточки на нові, більш сучасні і грамотно спроектовані. Це дозволить значно економити місце і так вдасться розширити простір навіть найменшого передпокою. Якщо дотримуватися цих правил - ви зможете набагато поліпшити обстановку в вашому домі і відчути комфорт, який так потрібен.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: