Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Меблі в будинку: передпокій в сучасній квартирі

Театр починається з вішалки, квартира - з передпокою. Яке б значення при цьому не вкладали в ці два твердження, не можна заперечити факт: вішалка важлива в обох випадках. Столичний ринок багатий на стильні і комплексні пропозиції. Купити передпокій в Києві не складно. Основна проблема, як завжди, в правильному виборі. У будь-якій справі, розумне рішення завжди базується на ключових моментах досягнення мети.

Ключові моменти підбору:

  • Розмір приміщення.
  • Матеріал.
  • Функціональність.
  • Стиль і дизайн.
  • Аксесуари.

Розмір приміщення

Площа передпокою стандартного планування за проектною документацією більшості забудовників повинна становити не менше 6-7 кв.м, ширина не менше 1,4 метра (в інших випадках розміри більше). Володіючи цією інформацією, досить поцікавитися загальними розмірами пропонованого комплексного вирішення (особливо підлоговими елементами), щоб бути впевненим - увійде все. Так само, допомогу надасть попередній замір свого передпокою і заздалегідь складений план розстановки.

Матеріал

У наш час більшість виробників меблів як базу в виготовленні, використовують три основних види матеріалів:

  • дрібно дисперсна фракція дерева (МДФ);
  • деревно-стружкові панелі (ДСП);
  • натуральні сорти дерева (дерево);
  • як економ варіант часто зустрічається пластик, як матеріал у виробництві навісних аксесуарів.

У ціновій категорії МДФ і ДСП рівні. МДФ надійний щодо якості збірки, утриманні скріплюваних елементів, зручності монтажу аксесуарів і фурнітури. У той час як ДСП безсумнівний лідер по довговічності і міцності основних частин конструкцій. Оптимальним буде вибір меблів з натурального дерева, і в той же час - дорогим.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Функціональність

Вибір інтер'єру передпокою це облік його призначення. Перед покупкою або походом в дизайнерський центр, необхідно вирішити, що забезпечить необхідний комфорт, а від чого можна і відмовитися або замінити, використовуючи в інших приміщеннях.

Найбільш загальний функціональний набір в оформленні передпокою:

  • Меблі для розміщення одягу повсякденного використання (вішалки, полиці для рукавичок, головних уборів);
  • Меблі для розміщення взуття повсякденного користування (сюди ж входять і кошти по щоденному догляду);
  • Меблі для аксесуарів, сумок і дрібних предметів (тумбочки, шафки, стоки для парасольок);
  • Люстерко;
  • Шафа для зберігання одягу (гардероб).

Стиль і дизайн

Передпокій це початок квартири. В її оформленні цілком розумно використовувати дизайнерські елементи, які будуть включені і в решті інтер'єрі. «Стрижень смакового сприйняття», «атмосфера домашнього філософії» ці поняття використовуються сучасними дизайнерами в підході до оформлення передпокою. Основними елементами є колір і стилізація. Комусь підходить мінімалізм і світлі тони, що створюють обсяг, хтось близький до хай-теку, хтось до модерну або класики - в будь-якому випадку вибір завжди за власником. Єдине що варто враховувати - гармонію із загальним стилем, створення цілісного образу. Часом, досить дрібних деталей (наприклад: виконаних у золоті ручок).

Аксесуари

Аксесуари передпокою - можливість підкреслити індивідуальність вибору. Годинники, підставка для парасольок, коробка для зберігання ключів, поличка для газет, ємність для складування дрібниць, картина, вази, фотографії і т.д. При всій своїй користі ці аксесуари можуть стати тим об'єднуючим елементом, який набуває значення «стрижня смакового сприйняття» (див. Стиль і дизайн), головне не переборщити.

На завершення варто нагадати, що крім творчості Вам знадобиться здатність до розрахунку і тверезої оцінки своїх можливостей. Які б не ставилися меблі в передпокій, ціна рішення - комфорт і зручність. І нехтувати ними, не варто.

Вибирайте з розумом!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: