Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Мінімалізм - основа сучасного дизайну

Спальня - то місце, де ми, по суті, проводимо більшу частину нашого часу. Тому дуже важливо грамотно підібрати дизайн цього приміщення.

Різні епохи характеризуються іншими стилістичними особливостями з оформлення спалень. Наприклад, 18-19 століття був славен помпезністю. У той час цінувалася розкіш, і чим більше розкоші, тим витонченішим вважався смак власника цієї спальні.

20 століття були повною протилежністю своїх попередників. Люди прагнули до скромного комфорту. Володарі помпезних спалень засуджувалися за поганий смак і марнотратство.

І нарешті 21-ий - вік комфорту, помпезності і мінімалізму. Сьогодні розкішшю вважається мінімалізм, тобто здатність обмежити себе найбільш якісними і потрібними речами. Адже, по суті, не так вже й дорого купити якісну двоспальне ліжко, яка прослужить довгі роки і буде найяскравішою прикрасою вашої спальні.

Про роль ліжка можна писати окремі статті, адже саме від якості даного предмета залежить наш сон. А сон, як то кажуть - джерело нашого настрою, якості життя і сил. Ми рекомендуємо звернути вашу увагу на великі двоспальні ліжка. Недорого, з яскравими дизайнами, які стануть основним акцентом в інтер'єрі вашої спальні, їх можна придбати вже сьогодні.

Чим менше предметів, тим краще!

Спробуйте чітко визначити для себе, що вам необхідно в спальні, а що просто буде займати зайвий простір.

Зверніть увагу на компактні шафи, без зайвих візерунків і яскравих кольорів. Наявність дзеркала важливо. Вони візуально збільшують кімнату, роблять її просторішою і світлішою.

спальни спальни спальни

Щодо колірної гами?

Колірна гамма відіграє значиму роль в правильному, а головне стильному оформленні вашої спальні. Уникайте яскравих кольорів, віддаючи перевагу постільній гамі. Робіть акцент на одній речі, і краще якщо це буде, як ми вже обговорювали вище, двоспальне ліжко.

Картини: за і проти

Віддавайте перевагу сучасному мистецтву. Воно дуже гармонійно вписується в інтер'єр, не захаращуючи зайвий простір, а лише освіжаючи зовнішній вигляд спальні.

Двоспальне ліжко за приємною вартістю можна купити в нашому онлайн магазині Roomak.

Дуже важливо підбирати речі на свій смак, адже сучасна епоха тим і славиться, що дає можливість кожному знайти те, що відмінно підкреслить його індивідуальність, а це зараз дуже актуально.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: