Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Стиль і практичність або Як молодій господині вибрати правильну меблі для кухні

Головним приміщенням в будинку була і залишається кухня. Від облаштування цієї кімнати залежить настрій молодої господині, а значить - і мікроклімат в сім'ї. Питання підбору меблів для кухні тільки на перший погляд здається простим і легким. На практиці вирішити його досить складно, тому що, грамотно підібрані меблі повинні поєднувати в собі функціональність, дарувати позитивні емоції, бути практичною і відповідати загальному стилю квартири.

Існує кілька простих, але ефективних правил, дотримуючись яких значно легше вибрати найбільш підходящий варіант кухонного гарнітура, знайти саме те рішення, яке стане ідеальним.

Великі ідеї для маленької кухні і творча свобода - для великої

Визначаючись з вибором меблів для кімнати, яка стане вашим практично головним робочим місцем в будинку, а також - місцем, де часто збираються всі члени родини, необхідно враховувати розмір цього приміщення. Практичним і ефектним варіантом може стати фарбована кухня, колір якої легко підібрати в повній відповідності до інтер'єру в цілому. Якщо кухня невелика, то важливо організувати достатню кількість найнеобхідніших зон, не забуваючи про варильну поверхню, мийку, а також - про побутову техніку, яка значно полегшує процес приготування їжі. Важливо також знайти зручне місце для стільниці, правильно визначитися з її розмірами, кількістю шафок, тумбочок і полиць.

Велика кухня - відмінна можливість реалізувати практично будь-яку фантазію, не обмежуючи себе в деталях. Тут доречним буде будь-який дизайн, однак, якщо ви - прихильник стабільності, може все ж краще відмовитися від ексклюзивних, новомодних дизайнерських рішень на користь простій класики, яка ніколи не виходить з моди.

фарбована кухня фарбована кухня фарбована кухня

Застава комфорту і затишку - дизайн меблів для кухні

Прихильником якого б стилю не була молода господиня, вибираючи дизайн кухні потрібно слідувати основному правилу - всі поверхні повинні легко і просто прибиратися, не втрачаючи при цьому свого початкового вигляду. Акуратність і охайність приміщення підкреслять фарбовані кухні, матеріали виготовлення і дизайн яких може бути дуже різним.

Вибираючи колір фасаду слід враховувати, що:

  • світлі варіанти додатково наповнять приміщення світлом і сонцем, посприяють тому, що будь-яка робота буде виконуватися із задоволенням;
  • більш темні тони меблів створять атмосферу, в якій приємно випити ранкову каву або поспілкуватися за чашкою чаю з подругою;
  • гарному настрою, не залежно від пори року, сприяють яскраві тони фасадів, однак занадто помітні забарвлення можуть стомлювати і навіть з часом - дратувати господиню такої кухні.

Правильно підібране колірне рішення створить саме ту гармонійну обстановку, в якій ви будете почувати себе максимально комфортно.

Дорогі варіанти - не завжди найкращий вибір

Існує ще одне правило, про яке не слід забувати. А саме - хороша господиня - це практична господиня. Тому, вибираючи кухонні меблі, намагайтеся грамотно прорахувати всі варіанти, щоб не переплачувати зайвого. Враховуйте професійні поради тих, хто має хороший досвід такого вибору, а значить звернутися за допомогою до досвідченого менеджера з продажу меблів - все ж варто.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: