Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Новинки сезону 2019-2020: спальні

Спальня - це особливе місце в будинку, де повинні панувати спокій, тиша і розслабленість. До спальні пред'являються певні вимоги в дизайні інтер'єру. Сучасні новинки спалень представлені різноманітністю дизайну і стилю, колірних рішень.

Основні напрямки інтер'єру спальні

Для створення вишуканого інтер'єру, дизайну спальної в 2019 році використовуються модні зразки з попереднього сезону, з деякими поправками. Оригінальні модульні спальні відповідають сучасним модним тенденціям і напрямкам. Крім чорно-білої палітри, які прекрасно поєднуються з пастельними тонами, актуальними будуть і інші забарвлення. Перш за все, це червоний, золотий, смарагдовий і лимонний відтінки. Відтінок в спальні грає одну з важливих ролей, є одним з простих, дешевих варіантів оновити її інтер'єр. Крім чорно-білої гами, прекрасно поєднуються з пастельними відтінками, модними будуть і інші відтінки. Це можуть бути:

  • червоний;
  • золотий;
  • смарагдовий
  • лимонний;
  • бордовий відтінки.

Яскраві акценти є актуальними в 2020 році. Для створення стильного і модного інтер'єру представлені різноманітні варіанти меблів для спальні в різних варіантах і стилях. За допомогою оригінальних меблів можна створити затишну та комфортну обстановку в приміщенні.

спальни спальни
Оригінальні ідеї інтер'єру спальні 2019-2020

Поєднання в спальні минулих тенденцій, нового зустрічається в спальних комплектах найбільш часто. Ретро-стиль - чарівність минулого в різних деталях, успішно поєднується з новими модними напрямками. Об'єднання елегантних і яскравих елементів з витонченими елементами, сучасною естетикою, допомагає досягти прекрасного балансу в інтер'єрі спальної кімнати.

Пропозиції від дизайнерів - використання металевих елементів в дизайні спальної кімнати, які доповнені золотими конструкціями, з переходом до натуральних елементів, екологічним виробам з деревини означає, що в наступному році слід спробувати створити в спальній кімнаті модний кантрі стиль.

Наприклад, ліжко з залізною рамою, вишукані металеві прикраси, елегантні комплекти в пастельних тонах стануть відмінним рішенням для організації приміщення в спальній кімнаті. Вишукані комплекти будуть гармонійно поєднуватися з оздоблювальними матеріалами будь-якого відтінку і стилю. Спальні гарнітури доповнені оригінальною, якісною фурнітурою. Для створення стильного інтер'єру можна купити модульну спальню в класичному стилі.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: