Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

«Новітні конструкції»: ідеї перегородки між кухнею і вітальнею

Кожна людина робить все можливе для створення затишку в своєму будинку. У всіх кімнат своє призначення. Це дуже важливо. Вітальня повинна бути світлою і затишною, де можуть збиратися гості. Кухня - приміщення, не тільки оснащене всією необхідною технікою для приготування їжі, а й «храм», в якому господиня створює свої шедеври.

Що ж зробити, якщо ці два приміщення зв'язані між собою, як їх розділити на окремі зони?

Завдяки багатьом предметам можна розділити кімнати, надавши кожній свою індивідуальність. Розмежування кімнат дуже важливо для невеликої площі, коли необхідно створити самостійні і гармонійні зони.

Вітальня і кухня в одному приміщенні - це дуже зручно, в першу чергу це значно збільшує розмір кімнати, в друге - стає набагато затишніше.

У підсумку виходить кухня-студія. Але краще рішення - це поділ кімнати на дві окремі зони, за допомогою встановленої перегородки, яка додасть вишуканість і оригінальність приміщенню. Існує багато видів рішення поділу кімнати.

Для чого потрібно встановлення перегородки між кухнею і вітальнею?

На кухні багато різних побутових приладів, які створюють шум. А також при приготуванні їжі виникають різні запахи, які можуть перешкодити спілкуванню або роботі в вітальні. Для цього пропонують встановити перегородку, яка блокуватиме (ізолювати) перераховані вище фактори.

Можна розділити на зони дуже простими способами:

  • встановити барну стійку;
  • поставити великий акваріум;
  • встановити стелаж з живими квітами;
  • зробити полиці з книгами і т.д.

Але вище перераховане хоч і надає красу і розділяє приміщення на зони - не дає ізоляції шуму і запахів, тому краще встановити спеціальну перегородку з міцного матеріалу.

спальни спальни спальни

Перегородки між кухнею та вітальні: види

Перегородки роблять зі скла, пластику, дерева, гіпсокартону, в вигляді дизайнерської конструкції. Створюються розсувні елементи, котрі створюють видимість звичайної стіни. Тим самим відбувається ізоляція шуму і запахів з кухні у вітальню.

Найпоширеніша перегородка з гіпсокартону, тому що з цього матеріалу можна зробити ще й декор перегородки (виїмки для книг, ніші для ваз, полки під статуетки і т.д.). Цей матеріал еластичний, тому можна зробити нестандартний дверний проріз: полуарка або овал. Також можна встановити підсвічування, яке додасть ще кращий вигляд цій перегородці.

Дерев'яні, пластикові, скляні перегородки між кухнею і вітальнею приховають кухню, щоб нічого не відволікало від приготування їжі.

Яку вибрати перегородку?

При виборі перегородки потрібно врахувати фактор того, що є кухня, тому що буде бризкати бруд на перегородку при приготуванні їжі, тому потрібно, щоб легко милася і не вбирала в себе забруднення (не залишалися плями). В цьому випадку перегородка з гіпсокартону не підходить. Краще робити її із пластику, скла або дерева, тому що вона швидко і легко миється. Також ці матеріали міцні і надійні, прослужать довгий час.

Після ознайомлення з видами розмежувань, перш ніж купити кухню, потрібно зробити вибір на користь перегородки. Кращий вибір - перегородка з дерева, скла або пластику, тому що це найміцніший, стійкий і практичний матеріал, який прослужить Вам довгі роки.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: