Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Стильна ліжко - гарний відпочинок

Стильно - не означає незручно

Вибираючи ліжко, ми в першу чергу хочемо, щоб було зручно, м'яко і просторо. Але не тільки це важливо при виборі. Зовнішній вигляд самого ліжка і задумка автора грає не останню роль.

Сьогодні асортимент величезний. І кожен може вибрати таке, яке ідеально впишеться в інтер'єр будинку. Яке буде не тільки комфортним і практичним, але й стане прикрасою спальні. Щоб вирішити, що підійде саме вам, подивіться спальні в інтернет магазині, і виберіть відповідну.

Стильна ліжко в інтер'єрі

Щоб підібрати підходяще ліжко, визначтеся зі стилем самої спальні. Різні стилі приміщення і ліжка будуть виглядати недоречно.

  • Ліжко в класичному стилі передбачає нейтральні кольори і мінімум декоративних елементів. Цей варіант найбільш популярний, хоча не такий простий, як здається і вимагає грамотний підхід.
  • Хай-тек входить в трійку лідерів. Холодні тони, проста форма і низька підстава - це основні характеристики стилю.
  • Замикає трійку стиль Прованс. Цінується за мінімалізм і прості тони, плавні лінії. Такі ліжка перетворюють спальню в затишне місце, де завжди можна розслабитися і відпочити. Ліжка в цьому стилі зазвичай роблять з ялини, дуба, сосни або кованого металу.

Матеріал для ліжка

Дерев'яні і металеві створюють різну атмосферу в приміщенні.

Дерево символізує затишок і розслабленість, що завжди дуже до речі після напруженого робочого дня. Дерев'яні часто більш масивні і просторі.

Металеві ж ліжка привносять в інтер'єр витонченість і романтику. Вони частіше використовуються в традиційному дизайні, зазвичай займають менше місця і мають ексклюзивний дизайн.

Форма ліжка

Ми звикли до прямокутної форми, і вона зустрічається в більшості спалень. Однак не варто себе обмежувати. Ліжка квадратної, круглої, овальної або навіть дугоподібної форми додадуть інтер'єру особливий шарм. Вони зроблять спальню не просто затишним місцем, а й нададуть потрібний настрій на весь день.

Як правило, ліжка нестандартних форм, дизайнерські, виконуються під замовлення для певного інтер'єру. Матеріал, форма, розміри підбираються індивідуально, а розмір приміщення грає не останню роль. Такі моделі ефектніше стандартних, хоча і вимагають підбдору нестандартних покривал і комплектів білизни.

спальни спальни спальни

На чому зупинити вибір

Ліжко - це центр спальні. Вибираючи його, завжди звертайте увагу на спинку. Це найбільш помітна частина. Стильне ліжко те, яке має стильне узголів'я. Незалежно від того, чи буде це кований візерунок, різьблення по дереву або мінімалістичний геометричний орнамент.

Стильне приміщення - це красиво і зручно. Спальня, яку ви облаштовуєте за своїми вимогам, не просто місце для сну. Дизайн інтер'єру, зокрема спальні, - це індивідуальність господаря. Вибираючи кожен предмет меблів, ви створюєте особистий простір.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: