Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Передпокій по фен-шуй - вхідні ворота для припливу доброї енергії в будинок

Передпокій - перше приміщення на шляху всіх, хто заходить. А за вченням фен-шуй це місце входу для енергії Ци, якій необхідні повітря і простір, щоб її сприятливий вплив перерозподілятиметься на всі кімнати. Але в більшості квартир передпокої тісні і темні. Як в тісноті знайти простір для залучення позитивних енергій?

Правила фен-шуй для передпокою

Щоб забезпечити всім, хто проживає максимальний духовний і тілесний комфорт, передпокій за фен-шуй просто зобов'язаний:

  • Служити нездоланною перешкодою для негативної енергетики.
  • Бути зразком пропорційності і гармонії всіх предметів обстановки.
  • У будь-який час доби утримуватися в чистоті і порядку.
  • Мати достатньо правильно розташованих джерел світла.

Це тільки основа. Досягнення гармонії в обстановці вимагає додаткових знань для відповідного оформлення передпокою.

Правильний інтер'єр передпокою

Основні принципи полягають в тому, що нічого не повинно заважати вільному просуванню енергії. Тому не повинно бути ніяких нагромаджень у вигляді багаторівневих стель і заставлених меблями проходів. Притягують, очищають і концентрують позитивну енергетику:

  • Точкові світильники, що замінюють живе полум'я.
  • Кімнатні квіти.
  • Велике, в повний зріст, дзеркало. що приховує гострі кути рами, в ідеалі розташоване під прямим кутом щодо вхідних дверей.
  • Яскрава пляма, що грає роль пастки для енергії - картина на стіні з рослинами або тваринами, природними пейзажами, килимок під дверима.
спальни спальни спальни

Меблі краще всього вибирати без відкритих полиць і з округленими кутами. Вони не повинні перекривати отвори провідних в кімнати дверей або розташовуватися спинками до вікон. Ідеальним варіантом може стати шафа-купе з фасадом світлих тонів. Віна економить місце, звільняючи простір, і дозволяє заховати безліч необхідних дрібниць.

І найголовніше: в правильному передпокої не повинно бути місця для мотлоху. Не можна перетворювати його в комору для старих підручників і ганчірок, взуття та одягу, що відслужило. Одночасно зі старим мотлохом потрібно позбутися від подряпаних і прикрашених сколами меблів з обламаними ручками. Купити меблі передпокій - завдання першочергової важливості, щоб в будинок могло увійти нове щастя по фен-шуй. І всій родині відразу легше буде дихати.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: