Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Облаштування дитячої кімнати. На що звернути увагу?

Коли в будинку з'являється новий маленький член сім'ї, одним з важливих і непростих завдань, що виникають у батьків, є облаштування дитячої кімнати. Особливо складна задача стоїть перед батьками двох і більше дітей. Перед батьками постає запитання:

  • Які кольори використовувати в кімнаті?
  • Які меблі вибрати?
  • Односпальні ліжка вибирати або двоповерхові?

Детальніше розглянемо всі ці питання

З чого ж почати?

Вибір палітри кольорів інтер'єру

Кожному відомо, що колір приміщення впливає на настрій і самопочуття людини. Тому при зборці меблів для кімнати потрібно надати особливого значення вибору кольорів.

Червоний колір активізує, підсилює енергетику, то блакитний розслабляє і заспокоює. Жовтий колір наповнює оптимізмом і радістю. Рожевий колір сприяє розвитку фантазії і мрії. Для дитячої кімнати важлива наявність яскравих кольорів, що сприяють розвитку уяви дитини. Але їх не повинно бути занадто багато. Буде краще, якщо на нейтральному тлі будуть розташовуватися яскраві деталі. Головне, що потрібно врахувати при виборі кольорів - це індивідуальний характер, вік і смак дитини.

Вибираємо матеріал для меблів

Найбільш екологічним і міцним матеріалом є натуральне дерево, але не кожен батько може дозволити собі купити дерев'яні меблі. Тому представлений великий асортимент меблів з ДСП. ДСП поступається дереву, тому при купівлі меблів з цього матеріалу необхідно звернути увагу на його якість. Перевагою ДСП є відносно низька вартість. Більш екологічним матеріалом є МДФ. Також на сучасному ринку представлений широкий вибір пластикових предметів. Вони легкі на підйом, можна неодноразово змінювати місце їх розташування. А розкладні столи і стільці допоможуть ще зберегти додатковий вільний простір.

купить кровать односпальную купить кровать односпальную купить кровать односпальную

Побудова загальної схеми і розміщення меблів в кімнату.

При побудові плану необхідно врахувати всі деталі кімнати: площа, розташування вікон, дверей та ін. На основі цього плануємо розміщення меблів, щоб залишався простір для вільного пересування дитини по кімнаті. На відміну від кімнати дорослого, в оформленні дитячої кімнати крім комфорту і красивого дизайну, також слід звернути увагу на безпеку. Всі кути предметів повинні бути округлені, на меблях не повинно бути нерівностей. Якщо в кімнаті потрібно розмістити двох дітей, можна кожній дитині купити ліжко односпальне, а можна купити двоповерхове, в залежності від площі кімнати. Важливо відокремлювати спальну зону від ігрової, а також для дітей шкільного віку необхідно виділити зону навчання, де будуть розташовуватися стілець, стіл і різні полки і шафи для книг та інших приналежностей.

Отже, ми розглянули найголовніші питання, що виникають при облаштуванні дитячої. Ми готові допомогти вам у створенні затишного простору для вашого чада, на нашому сайті з широким асортиментом меблів ви можете вибрати відповідне саме вам.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: