Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Про те, як вибрати красиву і функціональну кухню

Коли мова заходить про облаштування кухонного простору, мало хто з домашніх залишається в стороні. Так, представниці прекрасної статі мріють про збільшення корисної площі, чоловіки знаходяться в режимі очікування покупок побутової техніки, а найменші домочадці просто хочуть затишку і краси!

Найперше, на що акцентує увагу людина - це гарнітур, який не тільки «створює погоду» на кухні, але і робить «апгрейд» приміщення, візуально приховуючи недоставки і підкреслюючи переваги. Тільки не кожна кухня Аморе Класик ідеально впишеться в дуже невеликий по габаритам простір, тому меблі для обідньої, кухонної зони вибирається з особливою ретельністю.

Секрети і лайфхаки

Якщо приміщення потребує ремонту, категорично протипоказано спочатку встановлювати конструкцію, а лише потім клеїти шпалери або міняти віконні блоки. Найоптимальніший варіант - капітальна реконструкція і подальша установка меблів.

Допомога дизайнера. Кожне приміщення має свої технічні особливості, рівень освітленості, геометрію, тому послуги дизайнера виявляться як ніколи до речі в створенні найкращої концепції гарнітура.

Увага: меблі повинні займати не більше чверті простору на кухні, в іншому випадку в кімнаті не поміститися навіть господиня.

Якщо стиль конструкції може бути абсолютно будь-яким, то ось дизайн і геометрію гарнітура визначає площу та місткість простору. Так, класичні меблі з островом або барною стійкою просто не влізуть в обмежені квадратні метри кімнати, а компактна, модульна кухня хай глосс буде виглядати недоречно і самотньо у великих апартаментах.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе
Гра з кольором

При виборі гарнітура покупці дивляться (в першу чергу) на колір конструкції. Тільки красивий відтінок при магазинному висвітленні може перетворитися в нудне і блякле забарвлення при домашньому природному світлі, тому ніколи не забувайте, що:

  • штучне світло підсилює фарби, перед покупкою обов'язково порівняйте зовнішній вигляд гарнітура при різному рівні освітленості;
  • яскрава і соковито забарвленна конструкція в невеликому просторі буде виглядати дуже нав'язливо;
  • чим менше приміщення, тим «спокійніше» повинні бути кольору кухні;
  • якщо вікна кімнати виходять на північну сторону, найкраще відмовитися від сірих, чорних і тьмяних відтінків і віддати перевагу пастельним тонам.

Перед тим як вибрати гарнітур, зверніться за консультацією до дизайнера, і тільки в цьому випадку залишаться задоволені абсолютно всі домочадці і навіть кіт.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: