Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Раціональна організація обідньої зони в маленькій квартирі

Маленька квартира змушує господарів проявляти неймовірну фантазію при організації інтер'єру і ретельно розраховувати можливості площі, щоб використовувати її з максимальною користю. Найважливіше місце в будинку - обідня зона. Для того, щоб в маленькій квартирі вона була функціональною, зручною і красивою, можна взяти на озброєння кілька орієнтирів для організації простору. Це компактні меблі, міні-техніка, столи різних модифікацій і фарбована кухня.

Щоб заощадити місце, при плануванні інтер'єру компактної кухні і виборі меблів для неї обов'язково треба звертати увагу тільки на малогабаритні моделі. Зараз пропонується маса варіантів таких предметів, потрібно лише підібрати їх відповідно до розмірів вашої передбачуваної обідньої зони і дизайнерської задумки.

Невеликі стільці, простий і легкий обідній стіл цілком можна вмістити на двох-трьох квадратних метрах простору і створити традиційне зручне місце для прийому їжі. Також потрібен модульний кухонний гарнітур скромних розмірів, і ще бажано, щоб в нього можна було вбудувати хоча б частину техніки, припустимо, посудомийну машину. Техніку теж потрібно купувати невеликих габаритів і використовувати краще багатофункціональні моделі, наприклад, духовку-мікрохвильовку.

Для організації місця для прийому їжі в маленькій квартирі потрібно правильно вибрати конструкцію столу. Відмінна модель - це трансформер. Наприклад, для квартири-студії відмінно підійде журнальний столик, який перетворюється на звичайний обідній стіл. Є версія столу-полки, який вмонтований в стіну. Можна використовувати складні, висувні столи, столи на колесах. Прекрасний варіант, коли в якості їдальні зони задіяне підвіконня. Переробка підвіконня - справа клопітка, але раціональна для економії площі.

спальни спальни спальни

Щоб маленький простір був естетичним і створювалася ілюзія, що він не такий вже й крихітний, потрібно звернути особливу увагу на кольори інтер'єру і фасадів меблів.

Переважаючими повинні бути світлі тони, наявність темних і яскравих кольорів допустимо в малих кількостях. Відмінною прикрасою маленької їдальні зони стануть фарбовані кухні, які зовсім недавно увірвалися на ринок меблів і завоювали на ньому лідируючі позиції.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: