Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як збільшити маленьку кухню?

Маленькі кухні мають свою чарівність, особливо якщо ви знаєте, як оптимально використовувати простір. Кухня будь-якого розміру може бути досить місткою і охайною, якщо дотримуватися певних хитрощів.

1. Велика кількість природного денного світла автоматично змушує обмежений простір здаватися більше, ніж воно є насправді. Кімната при належному освітленні стає просторішою і світлішою.

2. Колірна гамма вашої кухні має великий вплив на враження від навколишнього простору. Світлі кольори з великою кількістю білого відтінку, природним чином, відбивають світло, що допомагає уникнути відчуття тісноти в кімнаті.

3. Замініть дверцята шафи скляними. М'яке світло всередині шаф ще більше візуально збільшить кімнату і зробить її світлої і яскравою.

4. Дзеркала часто рекомендуються для прихожих і спалень, щоб зробити простір більшим. Те ж саме можна сказати і про кухні. Щоб додати дзеркальний ефект, ви можете додати блискучих поверхонь на вашу кухню. Світловідбиваючі поверхні, такі як нержавіюча сталь, керамічна плитка, мармурові стільниці, глянцеві барні стільці та скляні дверцята шаф, допоможуть підсилити ефект природного світла, що дасть можливість зробити вашу маленьку кухню більшою. Ці блискучі поверхні допоможуть збільшити глибину і яскравість.

5. Вибір відповідних меблів для маленької кухні дуже важливий. Шукайте кухонні меблі, які займають менше місця і виглядають вишукано. Пошукайте вузькі столи, невеликі стільці і решту мініатюрних меблів, які забезпечують всю функціональність і естетику, але при цьому дають вам повну свободу рухів і створюють враження простору.

спальни спальни спальни

6. На допомогу маленьким кухням приходять сучасні технології. Техніка повинна бути якомога меншою і витонченішою. Більшість приладів та пристроїв, які ми використовуємо щодня на кухні, за останні десятиліття зменшилися в розмірах. Купуючи кухонну техніку, подумайте про прості конструкції, які акуратно впишуться у вашу невелику кухню. Вбудована техніка, в тому числі індукційні плити, допоможе ефективно звільнити місце для приготування їжі в невеликому обмеженому просторі.

7. Зведіть до мінімуму контраст зі стільницями і шафами. Вибір кольорів з одного і того ж колірного сімейства - корисна стратегія. Без різких переходів ваша кухня буде виглядати більш просторою.

Дайте волю своєї творчості і уяві, щоб створити кухню своєї мрії за допомогою ефективних прийомів. Наповніть своє кухню тим, чим ви користуєтеся регулярно і тримайте її завжди в порядку. Купити кухню відповідно до свого смаку і потребами просто, коли знаєш ці секрети.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: