Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Еко-стиль - головний тренд теперішнього часу

Безпека дитини, коли вона залишається в ній одна - це найважливіше, а якщо ця безпека не шкодить природі - це комбо. Дизайнери інтер'єрів розробили стиль, який об'єднує в собі ці вимоги. Еко-стиль - головний тренд теперішнього часу.

Стаття розповість вам про еко-стиль, про його особливості, про вибір меблів, в тому числі підкаже, де краще купити ліжко односпальне.

Еко-стилю або екологічному дизайну властиво все натуральне (дерево, каміння, рослини), але технологія не стоїть на місці і на ринку з'явилися перероблені, біорозкладні і поновлювані матеріали. Саме на цих матеріалах варто робити акцент при ремонті.

Кольорову гаму краще вибрати нейтральних відтінків, але важливо зробити яскраві акценти - це можуть бути подушки або плед, якісь статуетки, панно на стіні.

Ви можете створити предмет декору разом з дитиною, в еко-стилі такі елементи вітаються і можна сказати, що вони є обов'язковими.

Як облаштувати дитячу кімнату з розумом в стилі еко-декор?

1. Обробка підлоги. Якщо ви маєте достатньо фінансів, то віддайте перевагу паркетній дошці або дерев'яній підлоговій дошці. Якщо ж суми обмежені - пробка або натуральний лінолеум.

2. Дизайн стін. Для еко-стилю використовуються паперові шпалери, пробка або шпалери під фарбування.

Важливо! Вибирайте фарби з позначкою Kids, така фарба розроблена спеціально для дитячих кімнат і безпечна для дітей.

3. Стеля. Тут все просто. Стелю можна просто побілити або пофарбувати, а можна зробити натяжною (тут головне вибрати хороший матеріал).

4. Меблювання кімнати. Це найважливіший момент в ремонті. Для еко-стилю характерні не оброблені елементи, тобто ті, що підкреслюють натуральність. Адже дерево саме по собі виглядає закінчено і цікаво, з родзинкою. Нейтральна обробка допоможе вашій дитині самостійно організувати свій простір і додати фарб, де йому це потрібно. Адже такі меблі можна розфарбувати самостійно.

спальни

Еко-стиль - це зручно і практично, а не тільки модно.

Підібрати підходящі меблі вам допоможуть консультанти інтернет-магазину Roomak.

У магазині представлені:

  • Двоярусні ліжка.
  • Односпальні ліжка.
  • Набори для дитячих кімнат зі всіма необхідними меблями.

Чекаємо вас в нашому інтернет-магазині!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: