Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Рішення для вузької кухні розширюємо кругозір

Кухня - це окрема частина квартири, де готують їжу і приймають її. Але крім цього тут можна відзначати свята, зібратися для вирішення завдань тощо. Все це не створює проблем, якщо кухня велика. Але в більшості квартир вона маленька, а іноді і зовсім поєднана з іншими кімнатами.

Тоді доводиться придумувати оптимальний варіант для обстановки їдальної зони. Широку популярність завойовує фарбована кухня. Вона виконана у вигляді кухонного гарнітура і володіє багатьма перевагами. Це такі фактори:

  • практичність;
  • привабливий зовнішній вигляд;
  • недорога ціна;
  • вибрати можна з різних колірних варіантів.

Маленька, але функціональна кухня

Де продається фарбована кухня? Купити можна вже повністю укомплектовану всіма необхідними меблями і технікою в меблевих магазинах або замовити по інтернету. Але якщо є бажання придбати все окремо, то що необхідно для кухні?

Звичайно, найголовніший елемент - стіл. Краще, якщо він буде круглим і буде місце внизу, куди засунути стільці. Друге, без чого не обійтися - це плита. Вона може бути електричною або газовою. Краще, якщо вона вбудована або з двома конфорками замість чотирьох. Ще одна необхідна побутова техніка - це холодильник. Варто вибрати двокамерний, адже так можна помістити багато продуктів. Холодильник можна навіть поставити в іншій кімнаті або на балконі. Витяжка теж буде не зайвою, вона допоможе уникнути неприємного запаху і диму. Відро для сміття та чистячі засоби можна розташувати під мийкою.

Корисними будуть і всілякі шафки. Вони можуть бути вбудованими, навісними або підлоговими. Там зберігається все кухонне начиння.

спальни спальни

Кожна кухня за способом життя

Кожна кухня індивідуальна і її облаштування залежить від багатьох факторів. Для самотньої людини або для молодої пари підійде мінімальний набір з найнеобхідніших елементів на кухні. У кого велика сім'я або хто часто готує, тим потрібні різні рішення. Благо сучасний ринок пропонує широкий асортимент готових кухонь, а решта дрібниці купуються за бажанням. За допомогою модних рішень легко перетворити кухню в красивий куточок, де не тільки готується їжа, а й збирається вся родина.

Щоб кухня візуально здавалася більше, і було досить багато місця, всі меблі і техніку треба розставляти уздовж стіни. Дуже зручні вбудовані варіанти. Деякі елементи можна висувати або засунути при необхідності. Стіл потрібно розташувати також в куточку. Підвіконня теж варто задіяти як полку. А штори придбати рулонні, щоб вони не заважали. Що можна повісити на стіну, наприклад, шафки, то саме там і розміщуємо. Посередині кухні повинен залишитися вільний простір, тоді це приміщення буде здаватися трохи більше. Вибирати кольори для оформлення потрібно світлі. Замість навстіжних дверей встановити розсувні або повісити штору.

Девіз для маленької кухні такий: використовуємо кожне простір для справи і ставимо на кухні тільки корисні і функціональні елементи.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: