Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Що таке ортопедичний матрац і для чого він потрібен

Складно знайти людину, яка не любить добре поспати або просто полежати на дивані або в теплому ліжку. Але бувають і ситуації, коли постільний режим стає необхідністю і доводиться проводити практично без руху довгі дні або навіть тижні. Але ортопедичний матрац купити можна не тільки для хворого, адже одне з його важливих якостей - підтримка хребта в правильному положенні.

Що таке ортопедичний матрац?

Головною відмінністю даного виробу є його особлива структура. У той час як звичайний матрац являє собою просто чохол, наповнений м'яким матеріалом, не має значення натуральним (пух, вата) або штучним, то ортопедичний має досить жорсткий каркас. Конструкція такого матраца забезпечує підтримку правильного вигину хребта, що часто не можуть гарантувати старі дивани або розкладачки. Крім того, поверхня виробу проводиться з матеріалу, що не викликає алергії, не дратує шкірні покриви при тривалому контакті. Такий матеріал легко чистити, а сам матрац швидко сохне.

У той час як набивка диванів, крісел і звичайних матраців схильна з плином часу втрачати свою форму, проминатися, ортопедичний матрац здатний зберігати свій зовнішній вигляд протягом більшого часу.

спальни спальни

Кому потрібен такий аксесуар?

  • В першу чергу, літнім і хворим людям з обмеженою мобільністю. Через довге перебування в ліжку можуть розвинутися пролежні - хворобливі виразки, що формуються на спині, на ногах. Крім того, за рахунок стійкості до забруднень, при використанні ортопедичного матраца простіше здійснювати догляд за хворим.
  • Люди, які мають захворювання, пов'язані з хребтом, такі як сколіоз, зміщення дисків або хребетні грижі, можуть відчувати болючі відчуття після сну на звичайних диванах або матрацах. Продавлювати поверхні не забезпечують потрібної щільності для комфортного сну і відпочинку. Але ортопедичний матрац допомагає таким людям спокійно відпочивати, адже він підтримує їх хребет.
  • Тим, хто хоч раз лежав у лікарні, відомо, що найчастіше вони оснащені незручними жорсткими ліжками. Ортопедичний матрац можна легко транспортувати в згорнутому вигляді в сумці, тому він ідеально підійде для використання замість лікарняного.

Таким чином, можна зробити висновок, що недорогий ортопедичний матрац не буде зайвим в будь-якому будинку. На жаль, ніхто не застрахований від хвороби. Крім того, сам по собі сон на такому матраці, особливо для дітей, є профілактикою розвитку сколіозу та інших хвороб, пов'язаних з викривленням хребта.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: