Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Велика прихожая: як не зробити її холодною і пустой

Облаштовуючи великий передпокій важливо оформляти інтер'єр в єдиному стилі. З огляду на розмір кімнати, потрібно правильно підібрати меблі, купити передпокій нескладно, але чи підійде він?

Базові елементи просторого приміщення повинні гармонійно поєднуватися з покриттям і основною колірною гамою кімнати. Інакше передпокій буде виглядати незатишно, порожньо і без смаку.

Особливості облаштування просторих передпокоїв

У деяких помешканнях передпокій - це обличчя будинку, що показує гостям характер господині і її тонкий смак. Особливістю великих кімнат є те, що «граючи» зі стилем, можна сміливо віддаватися творчості, немає ніяких обмежень.

Важливі моменти:

  • Зменшити візуальне сприйняття кімнати допоможе темний, кавовий або чорний кольори;
  • В білих, кремових тонах слід робити кольорові акценти;
  • Для більш теплого сприйняття будинку, підлогу необхідно робити темного забарвлення, а стіни і стеля навпаки - в світлими;
  • Якщо стеля розташований досить низько, Ви можете зробити його дзеркальним або шпалери з вертикальними смугами;
  • Не використовуйте дрібних деталей декорації, їх просто не буде помітно в такому приміщенні.

Подбайте про хороше освітлення всіх стильових акцентів, особливо якщо в кімнаті немає вікон. Так само не бажано використовувати дрібні меблі, наприклад, тумбочки, в подальшому вони будуть тільки заважати.

спальни спальни спальни

Зонування просторів передпокої

Велику кімнату не слід ділити більш, ніж на чотири зони:

  • Гардеробна. Розташовується безпосередньо біля вхідних дверей, обов'язковими атрибутами є банкетка, консоль, а так само закриту шафу-купе або і відкритий гардероб з модулями для верхнього одягу, ключів і кишенькової дрібниці. У таку зону допустимо ставити великі дзеркала і дрібні меблі, наприклад пуфики, для комфортного взування, особливо якщо в будинку є діти.
  • Зона відпочинку. У таку зону входить комфортний диван для всіх членів сім'ї і телевізор, в великих будинках це може бути камін.
  • Приймальна. Сюди можна віднести крісла з кавовим столиком, іноді навіть дерев'яним обіднім столом зі стільцями, якщо це наприклад студія.
  • Бібліотека або робочій простір. Зазвичай розташовується ближче до вікна. Відкриті стелажі для книг з кріслом біля джерела світла, надають затишку, розслаблюють обстановку.

При грамотному облаштуванні перехожої кімнати, важливо супроводжувати кожну зону відповідним освітленням. Чим природніше і комфортніше світло, тим краще психологічний настрій і сприйняття будинку гостями.

Сьогодні зробити розкішний інтер'єр можна досить дешево. Іноді приємний передпокій, ціна якого середня, нічим не поступається розкішним, дорогим. При оформленні будинку, необхідно враховувати функціональність меблів і свої особисті потреби. Житло облаштоване з душею і почуттям стилю, неодмінно буде радувати мешканців багато років.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: