Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як зібрати ідеальну спальню: готовий комплект меблів або окремо?

Як обладнати спальню сьогодні? У чому можна знайти родзинку, як відповідати трендам?

Такі питання задає кожен, хто стоїть на порозі рішення і замислюється, купити недорогу спальню в готовому вигляді або підібрати окремі предмети, що буде виглядати ефектніше і що виявиться зручнішим у користуванні.

Однакові меблі - не в тренді?

Сьогодні використання однакових меблів - ознака невпевненості, боязкості, відсутності свободи творити і проявляти себе, а то і відсутність почуття стилю.

Однак можна купити комплект модульних меблів або стандартних, розбавивши їх своїми дизайнерськими рішеннями, і отримати при цьому надійну базу і стильне приміщення.

Як цього добитися - даємо рекомендації:

  • Придбайте білі меблі. Досить обіграти їх яскравими декоративними елементами, і спальня стане такою, якою ви захочете її побачити. Ви зможете проявити свою індивідуальність, організувати приміщення для своєї зручності. Модне покривало печворк, стильні світильники, килим або підлогове покриття, штори, подушки - все це зробить спальню стильною.
  • Вибирайте меблі останніх колекцій - в ній вже враховані тенденції.
  • Використовуйте «розбавляючі» предмети меблів.

Меблі, які можуть розбавити одноманітність монокомплекта:

  • Крісло.
  • Журнальний столик.
  • Світильники: бра, торшер, настільний.
  • Настінні полки.
  • Люстерко.
спальни спальни

Ці предмети повинні стати контрастними акцентами по відношенню до основних меблів.

Крім того, в тренді відкриті вішалки і інші елементи гардероба: це зручно і здатне урізноманітнити вашу спальню.

Окремі предмети меблів в спальню: що врахувати?

Тенденції такі, що будь-якого предмету меблів може не бути зовсім. Ліжка влаштовують з палет, крісла з подушок, а стіл обладнають на підвіконні. Шафа поступово замінюють кімнатою-вбиральні, а спальню перетворюють в гардеробну, виносячи профілі назовні.

Якщо задуматися про функціонал і зручність (а сьогодні слід замислюватися в першу чергу про це, якщо хочете бути стильними), то спальня не обійдеться без хорошого матраца, дзеркала, тумби і системи для зберігання одягу. Решта за бажанням.

Найцікавішим і трендовим способом буде створення стилю навколо одного предмета. Придбайте яскравий і ідеальний в вашому розумінні комод і відштовхуйтеся від нього, відтіняючи його, обігруючи і доповнюючи. Або візьміть за основу старовинне дзеркало, яке знайшли на горищі у бабусі і обіграйте його.

Підбираючи меблі для спальні, зверніть увагу на обігрування тих ділянок кімнати, на які раніше мало звертали уваги: підвіконня, тумба, столик сервіровки. Вішалка для комплекту одягу «на сьогодні».

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: