Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Світла меблі - чи виправдано?

Білий одяг завжди асоціювався з чистотою, елітністю, а як йдуть справи з інтер'єром і світлими меблями, і яке потрапляння її в тренд? Якщо купити спальню або вітальню в світлих тонах, чи буде це модно, чи не буде потрібно більш ретельне обслуговування?

Світла меблі - більше відповідальності?

Чомусь вважається, що з білими меблями більше турбот. Однак давно визначили, що навіть пил більше видно на темній, ніж на світлих мебелі, а простору додає більше біла шафа, ніж дзеркальна. До того ж, з приходом ери мінімалізму, простору і повітря, а також у зв'язку з тотальним захопленням скандинавським стилем, світлі меблі в особливій пошані. У ній є все, що потрібно:

  • Відчуття легкості.
  • Відчуття простору.
  • Відчуття довіри, простоти і відкритості.
  • Можливість дати волю фантазії.

У зв'язку з усім цим, якщо у вас маленька квартира, якщо ви хочете продемонструвати відкритість, якщо ваша квартира проста і гостинна, якщо хочете бути більш гармонійними і врівноваженими, серед кількох рівних вибирайте білі і світлі меблі.

Переваги світлових меблів

Кілька незаперечних переваг світлих меблів допоможе нагадати, за що її вибирають мільйони:

  • Світлі меблі - нейтральні. Світлі кольори підходять для будь-якого стилю. Вони неагресивні - заспокоюють, умиротворяють, на них приємно зупинити око, вони створюють атмосферу довіри, затишку, розташування, налаштовують на відпочинок.
  • З ними добре поєднуються будь-які обробки для стін - включаючи темні.
  • Завжди виглядає дорожче своїх аналогів з більш темним відтінком. Вона благородна і гідна.
  • Підходить до будь-якого підлогового покриття.
  • Дозволяє створювати дивовижні акценти. Досить встановити будь-який яскравий предмет, як на нього буде направлено вся увага.
спальни спальни спальни
Світлі меблі і стиль інтер'єру

У кожного стилю є свої улюблені світлі меблі і її відтінки. Якщо це хай-тек, то улюблений світлий колір буде сірим, сріблястим, металевим. Якщо це еко, то мова піде про світле дерево - сосна, модрина. Якщо мова йде про скандинавський стиль - то пастельні тони, білий, молочний, будуть в самий раз.

З чим поєднують світлі меблі стилісти для створення особливо модного приміщення? В обробці стін і підлоги - з плиткою під натуральну цеглу, з кахлем візерунками, з чорно-білим геометричним малюнком, з візерунком типу бджолині стільники, в елементах меблів - з яскраво-жовтим, червоним, салатовим, помаранчевим, бузковим.

Світла меблі - це ознака стилю і вміння відпочивати. Якщо шукаєте спальні недорого, зупиніть вибір на світлих меблях і отримаєте стильне трендове рішення.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: