Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

10 складових ідеальної кухні для сучасних господинь

Незважаючи на те, що у кожної господині є власні критерії ідеальної кухні, можна виділити кілька універсальних складових.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Складові ідеальної кухні

  • Цілісний і закінчений дизайн. Незалежно від того, яка стилістика була обрана для оформлення кухні, дизайн всього приміщення повинен бути повністю завершеним. Сучасна кухня хай глосс ідеально впишеться в інтер'єрний стиль модерн.
  • Зручна робоча зона. Довга стільниця, точкове підсвічування, багато вільного простору - складові кращої робочої зони.
  • Простора обідня зона. Місце збору сім'ї або друзів, не повинно бути тісним, а тому потрібно ідеально розрахувати планування гарнітура і техніки, щоб залишити оптимальний простір для столу, а також стільць і дивана.
  • Вікно або балкон. Вікно і підвіконня на кухні можна перетворити в функціональний елемент інтер'єру. Сьогодні багато дизайнерів роблять на підвіконні робочу зону. Вікно можна оформити у вигляді невеликої оранжереї.
  • Компактний кухонний гарнітур. Занадто громіздкі тумби і шафи займають багато місця, а тому сучасні кухні відрізняються компактністю і ергономічністю.
  • Зручно розташовані головні елементи робочої зони. Мийка, плита і холодильник повинні бути в максимальній доступності від основної стільниці.
  • Текстиль і аксесуари. Грамотно підібрані аксесуари та текстильні елементи (штори, серветки, скатертина, плед) додають кухні затишку і комфорту.
  • Унікальні, ексклюзивні деталі оформлення. Наприклад, скіналі як фартуха для робочої зони або велика оригінальна люстра над обіднім столом - такі деталі додають приміщенню індивідуальності.
  • Стильний кухонний гарнітур. Сьогодні в моді як класичні меблі на кухню, так і сучасні, головне, щоб гарнітур був компактним і зручним. Вишукана кухня Аморе Класик ідеально впишеться в класичний інтер'єр.
  • Актуальне висвітлення. В тренді локальне освітлення на противагу центральному. Однієї люстри вже давно недостатньо для ультрасучасного інтер'єру. Точкові міні-світильники над робочою зоною, оригінальний світильник або люстра над обідньою - необхідний мінімум для комфортної кухні.

Вибирайте, поєднуйте і швидше облаштовувати своє кухонне приміщення. Перетворіть місце готування в улюблене місце для всієї родини.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: