Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

10 важливих нюансів в ремонті кухні

Кухня найбільш відвідувана частина будинку. Через неї проходять всі мешканці квартири по кілька разів на день. Так само кухня - це місце, де готують їжу, відповідно, на елементи інтер'єру впливають високі температури, випаровування, запахи їжі. Тут підвищена вологість через раковину, до якої підведений водопровід, а, як відомо, волога негативно впливає на всі матеріали, особливо на дерево. З огляду на всі ці фактори, робимо висновок, що кухонне приміщення швидше приходить в непридатний для експлуатації вид.

Кухня Amore Classic виготовлена ​​з високоякісних матеріалів, за сучасними технологіями, під контролем кваліфікованих робітників. І вона менше схильна до амортизації, і прослужить в рази довше, ніж звичайні кухні.

Секрет якості даної кухні полягає:

  • В якісному високотехнічному виробництві, яке працює не перший рік. Уже відкалібруваний виробничий процес шляхом проб і помилок.
  • Виробництво знаходиться під наглядом дипломованих фахівців, з великим досвідом роботи.
  • Кухня виготовляється з якісних матеріалів, які купуються у перевірених часом дистриб'юторів.
  • Очистити приміщення від старих меблів, фурнітури, й іншого старого мотлоху.
  • У багатьох людей виникають проблеми з вимірами. Зараз досить багато рекомендацій по вимірах можна знайти в інтернеті. Включивши комп'ютер, ви без проблем розберетеся.
  • При установці кухні заздалегідь потрібно врахувати, де знаходяться комунікації такі як: водопровід, газ і каналізація. Інакше ви будете розгублені і роздратовані, коли почнете ставити плиту або раковину, і не зможете підключити до труб.
  • Важливий фактор - якісна фурнітура і її кріплення. Інакше вам доведеться додатково їхати і докуповувати погнуті або поламані частини.
  • Акуратно ставитися до скляних та іншим тендітним елементів кухні.
  • Якісний і надійний інструмент для монтажу.
  • Ну і, звичайно ж, ваші руки. Не варто перестаратися з силою, в іншому випадку ви пошкодите кухню.
шкаф купе шкаф купе

Проблеми з ремонтом кухні досить легко вирішуються. Основне правило - добре підготуватися. Якщо ви врахуєте всі фактори, викладені вище, то без праці і зайвих клопотів зробите ремонт у вашій кухні. І будете насолоджуватися нею протягом довгих років. Одним з найпопулярніших і оптимальних рішень є кухня high gloss. Головне - не боятися, і заздалегідь спроектувати план дій. І цей процес здасться не важкою, нервовою роботою, а заняттям, яке приносить задоволення і користь.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: