Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Біла кухня: компроміс чистої краси та функціональної практичності

Вибір інтер'єру білого кольору говорить про естетичний смак покупця та оригінальність просторового мислення. Факт, що білі кухонні гарнітури нечасто мають підвищений попит, не знижує інтерес виробників і споживачів. Різноманітність дизайнерських рішень та оздоблення відтінків білого кольору в поєднанні з продуманою практичністю привносить особливий шарм в образ сучасної кухні.

 

кухні кухні кухні

 

Суперечливість психологічного символізму білого кольору від чистоти та непорочності до порожнечі, безглуздості та холоду формує іноді упереджене ставлення до білих меблів. Покупцям важко зробити правильний вибір між красою та сумнівами у непрактичності використання.

 

Позитивні характеристики білої кухні

Колір сонячного простору. Кухні не завжди мають достатню корисну площу. Білий інтер'єр розширює та наповнює тісну кухню світлом. А в просторій — завжди пануватиме легкість і краса.

Відрізняється нейтральністю сприйняття та використання відтінків. Поєднання із сірим та чорним кольором завжди оригінальне.

Кухонний гарнітур дозволяє гармонійно поєднувати класичний та мінімалістичний стилі.

До кухні з таким облаштуванням легко можна підібрати начиння, яке зазвичай виробляється у світлих відтінках.

Завжди у моді.

 

Негативні думки про білу кухню

Непрактична маркість. Існує думка, що кухню з білим гарнітуром потрібно часто та ретельно прибирати. На поверхні помітно забруднення і дбайлива господиня буде незадоволена зовнішнім виглядом, і приділяти більше часу збиранню, ніж використанню кухні. У цьому психологічна залежність необхідності постійно наводити порядок. Звичайно, така кухня вимагає особливої чистоти, але варто порівняти білий гарнітур із чорним або темним, на якому видно сліди пальців та господарської діяльності, щоб зрозуміти: експлуатація білої мало чим відрізняється від інших колірних рішень кухонних меблів.

При активному користуванні білий колір втратить яскравість та пожовкне. Це можливо тільки в тому випадку, коли при виготовленні кухні застосовувалися дешеві та неякісні матеріали.

 

Біла кухня, купити яку можна в інтернет-магазині Румак, прикрасить квартиру або будинок стильним компромісом світла, простору та практичності.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: