Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кухні 2022 - нові тренди та тенденції

З давніх-давен мода диктує свої правила, то швидко змінюючись, то раптом несподівано повертаючись до джерел. Для тих, хто у 2022 році планує ремонт кухні, безперечно буде цікаво, які ж тренди та інновації очікуються у цій сфері?

 

Топ 5 основних тенденцій для кухні

 

кухні кухні кухні

 

1) Максимально продумана організація простору.

Безперечно, всі люди проводять на кухні різну кількість часу. Хтось любить готування і регулярно відточує свою майстерність, інші ж люди взагалі вважають за краще їсти поза домом. У будь-якому випадку, найідеальніший варіант, коли кухня адаптована під потреби конкретної людини і на ній немає нічого зайвого. Не варто захаращувати кімнату надлишком меблів, зайвим посудом, старими сервізами, якими ніхто ніколи не користується.

 

2) Кухня у скандинавському стилі.

Мінімалізм, світлі тони та точкове освітлення, характерні для цього стилю, візуально збільшують навіть найменшу кухню. Меблі з деревини, шкіри, різнокольорові плитки та інші атрибути дозволять інтер'єру виглядати досить солідно і стильно.

 

3) Холодні тони.

Холодні відтінки, такі як синій, блакитний, можуть впливати на людину, знижуючи апетит. Деякі дієтологи навіть радять людям, які бажають схуднути, вживати їжу саме з посуду такого кольору. Найбільш вдало виглядають поєднання білий-блакитний, чорний-синій, сірий-фіолетовий.

 

4) Ретро-стиль.

Хоча ретро і передбачає використання в інтер'єрі предметів старовини, не варто радіти, що ваш ремонт 20-річної давності раптово опинився у тренді. Сучасні меблі та предмети інтер'єру "під старовину" несуть на собі відбиток 21 століття і виглядають набагато естетичніше. Кухня в такому стилі просякнута затишком, мимоволі навіює спогади про дитинство та виглядає досить незвично.

 

5) Мозаїка.

Здавалося б, цей елемент декору краще використовувати в інших кімнатах, але, при грамотному підході до справи, на кухні вона може виглядати дуже стильно і цікаво. Різнокольорова мозаїка може дуже успішно розбавити однотонний традиційний інтер'єр.

 

Головне, про що варто пам'ятати, коли ви вирішили купити кухню вам має бути на ній добре та комфортно, а відповідність моді та її тенденціям – питання далеко не найважливіше.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: