Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Модні акценти текстилю для м'яких меблів

Хто стане сперечатися з тим, що свій будинок чи квартира — це найкраще місце у світі, місце, куди завжди хочеться повертатися. Це той райський куточок, де кожен живиться енергією для зустрічі з майбутніми викликами.

Але чи кожне житлове приміщення може відновити сили, дати заряд позитиву, бадьорості та гарного настрою? На жаль! Дослідження свідчать, що лише вдало облаштоване житлове приміщення може відтворити енергетичний баланс. Всі меблі в ньому повинні відповідати кращим тенденціям. Тому, якщо у вас стоять ще старі м'які меблі, радимо новий купити диван - терміново купити.

Модні меблі привабливі не хитромудрою формою або яскравістю орнаменту, а також якістю тканини, її фактурою, швейними нюансами та деталями крою. Багато хто віддає перевагу стилю мінімалізм. Він хороший тим, що за допомогою заміни деяких важливих компонентів меблів інтер'єр кардинально змінюється, стає стильним і привабливим. Він перетворюється, якщо не до невпізнання, то істотно. Не забувайте про те, що девіз мінімалізму — чіткість, стриманість і прямо в точку.

 

диван диван диван

 

Завжди в ногу з часом

 

Дизайнери меблів та тканин для її оббивки нині віддають перевагу нюансам другої половини минулого століття. Модним вважається всіляке ретро, розглядаються приклади меблів на кшталт п'ятдесятих-сімдесятих років. Разом із цим напрямком повертається мода на текстильні оббивки: останнім часом вони помітно «посунули» шкіру. При цьому особливу увагу віддають:

 

  • костюмним орнаментам;
  • вираженим фактурам тканин;
  • важливий прийом у вигляді колірних контрастів;
  • перевага текстилю базових, нейтральних кольорів: сірому, бежевому, коричневому, охрі, відтінку землі. Все в однотонному варіанті;
  • гармонії композицій у масштабах однієї площини;
  • акцент на натуральних матеріалах.
  • Модно, стильно та практично

 

Параметри естетики не замінюють зносостійкості. У пошані, як і раніше, меблі, де використано високоякісні матеріали, що гарантують чудові технічні характеристики та експлуатаційні властивості, що особливо важливо, враховуючи особливості використання таких меблів. Вся продукція повинна відрізнятися міцністю та зносостійкістю, оскільки схильна до підвищених навантажень.

Ми завжди в курсі сучасних тенденцій у галузі меблевого виробництва. Найкращі ідеї знаходять відображення у представлених нових моделях. Дивани представлені на фотографіях у різних ракурсах, наведені також їх детальні технічні характеристики. Ви можете будь-коли ознайомитися з пропозиціями на нашому сайті. Завітайте до нього, обирайте та купуйте найкраще — стильне та надійне!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: