Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як раціонально розставити м'які меблі у вітальні?

Часто буває, що, придбавши комплект меблів, наприклад: диван і два крісла до нього в пару, щасливий володар раптом замислюється: «А як же розмістити їх у кімнаті, щоб усім мешканцям було зручно?»

 

диван диван диван

 

У вирішенні цієї проблеми вам допоможуть наші поради:

Насамперед, потрібно визначити, які функції виконуватиме кожен предмет. Може у вас велика родина, яка збиратиметься у вітальні вечорами за переглядом телевізора? Тоді всю групу варто орієнтувати так, щоб з будь-якого місця було добре видно екран. Наприклад, поставте диван навпроти тумби з телевізором, а крісла вдало впишуться з боків. При такому компонуванні краще розташовувати крісла під невеликим кутом, щоб усім членам сім'ї було комфортно.

Поставивши меблі на місцях, що сподобалися, обов'язково перевірте, чи комфортно проходити по кімнаті, чи не натикаєшся на крісло або інші меблі на шляху до дивана. Не зайвим буде попросити всіх домочадців спробувати, чи комфортно їм сидіти, чи видно телевізор.

Якщо диван розкладний і запланований для використання ще й як спальне місце, необхідно перевірити, чи достатньо вільного місця для розсування механізму, чи не доведеться людині упиратися ногами в тумбу, крісло або телевізор.

Якщо ви плануєте збиратися у вітальні навколо журнального столика для затишних чаювань, настільних ігор та спілкування, логічніше буде поставити крісла перпендикулярно диванові, вздовж коротких сторін столу. При такому розміщенні теж варто перевірити, чи зручно всім присутнім. Якщо одному з учасників посиденьок не видно нікого, крім сусіда – меблі розставлені неправильно.

Зазвичай у великих меблевих салонах перед покупкою пропонують послуги дизайнера, який складе проект майбутньої кімнати та зобразить розташування меблів на ній. Але навіть якщо ви не бажаєте скористатися такою послугою, не полінуйтеся перед покупкою поміряти кімнату, в яку плануєте придбати дивани та крісла.

Сформулюйте, хоча б уявно, як ви бачите розташування меблів у вашій ідеальній кімнаті. На основі цієї інформації менеджеру зможе порадити, які товари з асортименту найбільше підійдуть для ваших цілей. В результаті продуманої спільної роботи нові меблі вас точно не розчарують і будуть радувати довгі роки.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: