Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Організуйте систему зберігання правильно

Шафа купе стала невід'ємним атрибутом сучасного житлового приміщення. Він не тільки багатофункціональний і зручний, але також вдало підкреслює дизайн інтер'єру. Для вирішення питань зберігання недостатньо просто встановити шафу — потрібно вміло розпорядитися її внутрішнім простором. Тим більше це важливо зробити, якщо ви плануєте нову шафу купе купити.

Різні зміни кімнат та обставини диктують різне планування шаф, але є кілька універсальних істин у їх організації, якими користуються професіонали. Незалежно від того, велика шафа або маленька, такі принципи є ключовими для отримання оптимального місця для зберігання у вашому просторі:

 

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

 

Використання аксесуарів-органайзерів для шаф.

Це здається простою ідеєю, але багато людей нехтують використанням будь-якого простору вище 1.8 метрів у своїх шафах. Оптимальна висота шафи залежатиме від того, наскільки висока ваша стеля. Подвійні секції для підвішування, де дві штанги встановлюються одна над іншою з достатнім простором між ними, щоб вмістити коротший одяг власника, є найкращим варіантом, тому що вони вміщують вдвічі більше сорочок та спідниць, ніж одна штанга.

 

Оптимізація вертикального зберігання за допомогою нарощування.

Органайзери та аксесуари, спеціально призначені для зберігання у шафі, впорядковують ваші речі, полегшуючи доступ до всього. На ринку представлено багато різних органайзерів у різних цінових категоріях. Нижче наведено найбільш поширені типи аксесуарів-органайзерів для шаф, та їх переваги.

 

Види приладдя для шаф-органайзерів:

 

  • Ящик для зберігання;
  • Розділювачі для полиць;
  • Висувні елементи для шаф;
  • Гачки;
  • Витяжні штанги;
  • Вбудовані кошики;
  • Вбудована прасувальна дошка;
  • Організатори для взуття;
  • Світлодіодне освітлення для шафи.

 

Освітлення для шаф на індивідуальне замовлення останніми роками підкорило всю індустрію організації шаф. Нові варіанти світлодіодного освітлення відносно недорогі, прості у встановленні та здебільшого не вимагають послуг електрика.

Як би ви не вирішили наповнити вашу шафу купе, не забувайте, що все має бути функціонально виправдано і не завдавати вам зайвого клопоту. Для цього краще звернутися до професіоналів, які ідеально допоможуть як розпланувати внутрішній простір шафи, так і вибрати відповідний дизайн.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: