Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Топ 10 порад щодо організації кухонних шаф

Для кожної господарки, що поважає себе, має велике значення, щоб на кухні панували чистота і порядок. При цьому обов'язково потрібно організувати простір таким чином, щоб усе необхідне було під рукою. Якщо площа кухні досить маленька, весь кухонний гарнітур повинен бути містким. Якщо ж навпаки - кухня простора, то дуже важливо зайвий простір використовувати з користю. Незважаючи на деякі нюанси в інтер'єрі кухні, можна зробити її не дуже зручною. Щоб уникнути цієї проблеми, варто лише дотримуватися декількох порад.

 

кухні кухні кухні

 

Поради щодо організації кухонних шаф

Перш ніж визначитися з інтер'єром, врахуйте наступні поради щодо організації шаф та правильного зберігання. Це дозволить вам зробити вашу кухню максимально комфортною, заощадити потрібне місце та завжди зберігати порядок.

  • Під час ремонту орієнтуйтеся на таке розташування меблів, щоб робоча поверхня знаходилася між мийкою та плитою, а її довжина становила приблизно 90 см.
  • Під час вибору кухонних шафок віддавайте перевагу варіантам з висувними ящиками та системами. Це дозволить задіяти кожен куточок.
  • Якщо кухня маленька, віддавайте перевагу шафам, які дістають до самої стелі. Так ви зможете заощадити метри та забезпечити достатньо місця для зберігання.
  • Користуйтеся квадратними та прямокутними банками та лотками. Так зможете організувати стильне місце зберігання з максимальною економією місця.
  • Посуд, продукти та прилади зберігайте над і під робочою поверхнею або під плитою. Чим частіше ви користуєтесь тією чи іншою річчю, тим ближче вона має бути до робочої зони.
  • Використовуйте лотки, роздільники, коробки та ящики для зберігання. Це дозволить вам значно заощадити час прибирання.
  • Рушники можна зберігати на дверях шафи, попередньо прикріпивши до них тримач або гачок.
  • Розташувавши гачки на внутрішній стінці шафи, ви можете зберігати там ложки та насадки для електроприладів.
  • Скористайтеся вставними полицями та етажерками. Так ви зможете задіяти всю висоту шаф та отримати додатковий корисний простір буквально з нізвідки.
  • Вибирайте кухонні шафки із цокольними ящиками. В них ви зможете зберігати дрібні та пласкі предмети, якими користуєтеся нечасто.

 

Що врахувати, щоб кухня була гарною

Щоб інтер'єр кімнати був максимально гармонійним, варто, в першу чергу, точно знати, якою має бути ваша кухня, купити її, попередньо вивчивши запропоновані варіанти, можна на нашому сайті вже сьогодні.

Віддавайте перевагу кухонному гарнітуру, що йде в комплекті або модульно. Так меблі максимально гармонійно поєднуватимуться між собою. Враховуйте всі перераховані вище поради і сміливо приступайте до покупки.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: