Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кухонна геометрія та перевага кутової кухні на практиці

Кухні відіграють головну роль у сучасному житлі, вони стали серцем квартир. Під час вибору гарнітура часто загострюють увагу саме на естетиці краси об'єкта, забуваючи про безпеку та зручність. Тим часом у просторі кухні є свої закони та правила, які вивчає наука ергономіка. За рахунок раціоналізації можна досягти економії часу при роботі на кухні до 50 відсотків. Пояснюємо наочно на прикладах як зробити кухню зручною у використанні.

 

Кухні Кухні Кухні

 

Базові принципи ергономіки

Дотримання принципів ергономіки дозволяє перетворити готування на захоплюючий процес без рутини. Достатньо дотримуватися основних правил:

  • Розташування основних точок робочого простору має укладатися в геометричну фігуру зі сторонами у два кроки;
  • Кожен елемент кухонного обладнання має перед собою вільну зону для відкривання дверей без зіткнення з іншими об'єктами;
  • Безпека понад усе – не можна ставити умовну плиту поряд з холодильником;
  • Збільшення об'єму шаф дозволяє зберігати більше предметів, верхні поверхні також використовуються по максимуму;
  • Висота робочої поверхні має створювати комфортні умови для людей будь-якого зросту.

 

Ідеальним варіантом планування є кутові кухні. Розташування меблів перпендикулярно стінам дає додаткову перевагу, а робоча зона виходить зі зручним розташуванням у вигляді рівнобедреного трикутника та мінімізує час на приготування. Крім того, кутове розташування гарнітура чудово вписується в інтер'єр, ідеально підходить студіям та квартирам з маленькою площею.

 

Популярність планування кутової кухні

Кутові кухні виглядають зручним рішенням, елементи меблів чергуються з побутовою технікою. Вони виглядають привабливо та стануть окрасою будь-якого інтер'єру. До плюсів кутової кухні відносять:

  • Компактність та можливість вибору меблів на замовлення;
  • Місткість та відсутність «мертвих зон»;
  • Ергономічність та зручне зонування.

 

Будь-які ідеї щодо встановлення кухонного гарнітуру реалізуються з нашою компанією, при замовленні існує можливість скоригувати розміри індивідуально під себе. Скористайтеся вигідною можливістю купити кухню та оптимізувати простір за вигідною ціною. Не заощаджуйте на собі і готуйте на просторій кухні, пам'ятайте, що всі деталі майбутнього комфорту варто реалізувати на етапі планування.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: