Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як зробити зручною кухню скромного розміру

Кухня це маленький світ кожної жінки. А зручна, розкішна та практична – це рай та мрія справжньої господині. І часом дуже важливо скільки квадратних метрів займає Ваша кухня. Важливо саме те, наскільки правильно та грамотно складено проект Вашого приміщення. Адже за величезного бажання навіть маленьку кухню можна перетворити на затишне "серце" будинку

Для цього треба чітко розуміти, де розташовуватиметься дрібна (ел.чайник, кавамашина) і велика (холодильник, варильна поверхня, мікрохвильова піч) побутова техніка.

 

Кухня Кухня Кухня

 

Важливо дуже правильно зробити виміри приміщення, де будуть встановлені кухонні меблі.

Перенести їх на папір. У кресленні вказати розміри шаф (обов'язково треба задіяти кути). Визначитися із верхніми шафами. Якщо потрібно багато місця, то верхні шафи можна зробити до стелі. Обов'язково уточнити, де саме розташовуватиметься мийка. Її розміри та форма (кругла, квадратна, овальна).

Також Ви повинні чітко розуміти, де розташовуватиметься сушарка для посуду та столових приладів. Це місце має бути максимально зручним. Щодо витяжки, то краще, звичайно, купувати вбудовану. Потім це буде плюс одна маленька шафка.

Важливо пам'ятати ще одне дуже цінне правило. У жодному разі не варто економити на матеріалі з якого буде зроблена кухня. Чим міцніший та якісніший, тим краще! А також треба серйозно підійти до вибору фурнітури, яка буде служити Вам багато років.

Ще одне не менш важливе питання, з яким треба розібратис - це стільниця. Вона має складатися з максимально міцного матеріалу. Найміцнішого! Так як вона дуже багато контактуватиме з водою. І щоб уникнути подальшого пошкодження матеріалу, краще до цього питання підійти дуже серйозно.

Так, все це варте зусиль, фінансових вкладень і займає багато часу. Але ніщо не тішить око, як церемонія ранкового чаювання на кухні своєї мрії!

І нехай Вас не лякає той факт, що чим якісніша кухня - ціна буде дорожчою. Повірте, це того варте. Ви заслуговуєте пити з гарних чашок, їсти з гарних тарілок і жити в красивій та затишній обстановці.

Квартира – це маленький світ кожної людини. А кухня – це основа цього чудового світу. І як сказав великий Паоло Ді Каніо: "Прекрасна кухня - це різновид мистецтва".

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: