Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як вибрати диван з тканини?

Вирішено, ви збираєтеся побалувати себе новим диваном! Але як вибрати свій? Який?

 

Щоб правильно вибрати диван, важливо врахувати кілька критеріїв. Дизайн грає вирішальну роль і, звичайно, повинен відповідати вашому інтер'єру, але також і з практичної точки зору. Де буде стояти? У вітальні, де вся родина збирається, наприклад, для перегляду фільму, дитячій або спальні, де диван виконує і роль ліжка.

диван диван диван

Диван повинен полегшити вам життя, а не навпаки. Він повинен бути простим в обслуговуванні і, звичайно ж, зручним. Важливим фактором прід час вибору є матеріал оббивки, саме від нього залежить термін служби меблів.

В якості оббивки краще - шкіра, яку досить легко очищувати від забруднень, але такі вироби не всім по кишені. У більшості випадків вартість оббивки визначає вартість дивана в цілому і може становити до 60% вартості всього виробу.

 

Оббивка, яку вибере більшість

Тканинна оббивка може бути натуральною, синтетичною або зі змішаних видів тканини.

Майте на увазі, що синтетичні тканини можуть служити набагато довше, а натуральні - більш екологічно чисті, тому у вітальню краще вибрати диван з синтетичною оббивкою, а ось для дитячої кімнати краще обрати оббивку з натуральної тканини.

Варто звернути увагу, що деякі виробники спинку дивана оббивають менш якісними матеріалами, тим самим заощаджуючи на виготовленні, так що потрібно бути уважнішими при виборі.

 

Можливі варіанти матеріалів:

 

  • Жаккард - зносостійкий і довговічний, так як досить щільний. Забруднення легко піддаються очищенню;
  • Гобелен - завдяки особливому плетінню волокон і об'ємній фактурі, тканина виглядає розкішно. Має хорошу пружність, добре тримає форму, проста в догляді.
  • Велюр - виглядає дуже вишукано. Приємний на дотик, гіпоалергенний, не розтягується, але вимагає дбайливого ставлення, так як забруднення складно видалити.
  • Рогожка - щільний, зносостійкий матеріал, але через грубе плетіння, неприємний на дотик.
  • Льон – найбільш екологічно чистий матеріал для оббивки, приємний на дотик. Відмінно підійде для оббивки дитячих диванів.
  • Флок - дуже схожий з велюром, але відрізняється меншою щільністю - вбирає запахи і пил.
  • Мікрофібра – невибагливий в догляді, приємний на дотик матеріал, має гарну зносостійкість.

 

Варіантів для оббивки дивана, як бачимо, безліч. Перш ніж вибирати і купити дивани - визначтеся з оббивкою. Краще, звичайно, проконсультуватися з фахівцями, наприклад, наші співробітники вам допоможуть підібрати диван, який відповідає всім вашим потребам.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: