Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Дизайн інтер'єру 2022: чому яскраві кольори більше не в моді?

Мода змінюється з року в рік. Інтер'єрна мода періодично коригується і доповнюється новими продуктами.

На порозі 2022 року більшість людей зі світу моди усвідомлює, що людям всієї планети набридли яскраві відтінки меблів. Ліжка, шафи купе, столи, стільці, дивани - практично все підбиралося в яскравих кольорах. Це надавало дому незабутню легкість і унікальний стиль.

шафи купе шафи купе шафи купе

Однак, в останні роки люди почали частіше проводити час вдома. Це пов'язано з карантинними заходами в багатьох країнах. Ці заходи безпосередньо вплинули на відходження епохи яскравих тонів. Проводячи більшу частину дня вдома, людям приїлися строкаті та яскраві відтінки меблів. Крім того, людські очі страждають від кислотних кольорів при роботі або відпочинку вдома. Цей фактор також посприяв змінам в світі інтер'єрної моди. До того ж, важливу роль зіграла зростаюча ціна яскравих кольорів. Яскраві квіти стала дорожчі пастельних на 10-12% за підрахунками світових експертів. Всі ці фактори призвели до поступової втрати інтересу до меблів яскравих кольорів.

 

Очікувані тенденції в дизайні інтер'єру 2022

Надійність і задоволення - якості, якими повинні володіти меблі майбутнього року. Минулий рік підкреслив багатофункціональність будинку. Люди усвідомили, що вдома має панувати комфорт і затишок. І хоча громадські місця збережуть палітру яскравих відтінків, дизайн інтер'єру будинку в 2022 році буде містити наступні кольори:

  • Оливкова олія. Колір досить спокійний і виражає баланс. Він вселяє оптимізм і пов'язує з природою.
  • Атлантичний синій. Колір океану показує любов до життя і свободу. Він прикрасить будь-яку кімнату як самостійно, так і в поєднанні з іншими трендовими кольорами.
  • Олія. Жовтуваті відтінки наберуть популярність в просторих кімнатах. Вони будуть сприяти створенню розслабляючої атмосфери.
  • Манговий сорбет. Даний колір гарантовано подарує людям енергійність і бадьорість на весь день. Крім цього, він підніме тонус організму.
  • Квітка орхідеї. Пурпурова орхідея поступово увірветься у більшість будинків. Вона є символом енергії та сучасності. У прийдешньому році люди захочуть купити шафу купе, ліжко або дивани саме в пурпурних кольорах.

 

Карантинні обмеження внесли свій вклад в сприйняття дизайну інтер'єру. Люди морально і фізично втомилися від присутності яскравих тонів в багатьох елементах інтер'єру будинку. Поки невідомо, чи будуть люди проводити вдома стільки ж часу в 2022 році, але нові тренди відтінків подарують надійність і задоволення в кожному куточку будинку.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: