Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Сучасні кухні з минулого

Сучасні, дизайнерські кухні вже багато років користуються великою популярністю. В цьому є сенс. З роками вони все частіше стають центром уваги в будинку, тому акцент робиться не тільки на функціональність - не менш важливі краса, чисті лінії, кольори та матеріали.

Сучасна кухня виділяється ніжною обробкою, невеликою кількістю деталей і лаконічним дизайном. Від білих глянцевих елегантних до професійних з нержавіючої сталі. Від гладких і мінімалістичний, до органічних форм.

кухні кухні кухні

Дизайн кухні в тому вигляді, в якому ми її знаємо сьогодні, виник в 1920-х роках. В цьому відношенні вирішальними виявилися три події:

  • винахід нових матеріалів, таких як нержавіюча сталь, пластик і ламінат.
  • мода і культура змінилися, частково під впливом таких художніх рухів, як Баухаус і Де Стейлі. Архітектори, художники і дизайнери з сучасними ідеями також почали проєктувати кухні;
  • в бурхливі двадцяті роки люди стали багатшими в результаті сильного економічного зростання після Першої світової війни. І вони хотіли бачити це багатство у своїх будинках.

 

Людям все частіше була потрібна елегантна кухня. Мінімалістична з прямими лініями, відкритими просторами і гладкими поверхнями. За сто років кухні перетворилися в прекрасні моделі, якими ми їх знаємо сьогодні, але вищезазначені особливості залишилися.

Дизайнерські кухні виділяються своїм ретельно продуманим плануванням, яке створює ефективний робочий простір. Кухонна техніка влаштована таким чином, щоб кожна побутова складова була легко доступною, але не заважала. Місця для зберігання кухонного начиння, такого як сковороди, посуд і кухонне приладдя, чітко організовані.

Стільниці в сучасній кухні мають велике значення. Мало того, що вони повинні бути ідеальними, тому що інтенсивно використовуються. Тому не дивно, що на багатьох дизайнерських кухнях стільниця з нержавіючої сталі. Вони красиві та гігієнічні, тому що їх легко тримати в чистоті. Ще один матеріал, який часто використовується для стільниць на сучасній кухні - мармур. Це не дивно. Це фантастичний натуральний продукт з непідвладним часу зовнішнім виглядом. Кожна мармурова стільниця має унікальний дизайн. Мармур випромінює красу та розкіш!

 

Сучасна кухня - це гостинний простір

Довгий час заходити на кухню було не прийнято. Іноді люди й гадки не мали, як виглядають, так би мовити, кухні друзів. Тепер це майже неможливо уявити. У багатьох будинках кухня - це універсальне місце, де можна поїсти і випити в приємній компанії. Де можна затриматися надовго. Це місце, де ви спілкуєтеся всією сім'єю і друзями. Якщо в будинку достатньо місця, сучасний простір з великим кухонним столом буде особливо функціональним і красивим.

Вирішено! Вам потрібна кухня, купити яку важливо саме у наших фахівців: це центр Вашого будинку, від її вибору залежить ваш настрій, проведення часу, задоволення від готування, затишок. Саме на кухні, як правило, приймаються важливі рішення, збирається вся родина. Саме тому варто довірити даний вибір саме професіоналам.

Наші консультанти володіють знаннями і майстерністю, щоб дати ідеальну пораду, допоможуть купити кухню відповідно до Ваших вподобань, вільного простору і, звичайно, бюджету.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: