Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Які стилі вважаються популярними для кухні

Стилі кухні бувають різноманітні, в яких можуть поєднуватися різні відтінки і фактури. Для нової квартири хочеться підібрати якийсь незвичайний гарнітур, підкресливши свій неповторний смак. Для кухні слід відвести більше простору, на якому би все гармоніювало.

кухні кухні кухні

Тут кожен проводить багато часу, тому необхідно створити особливий затишок. Для сучасного стилю характерні елементи декору та стримані нейтральні відтінки. Тут не обійтися без використання сучасних матеріалів яскравих тонів. До таких відтінкам легко підібрати предмети меблів і відповідні аксесуари.

Виходячи з колірної гами кухонного приміщення слід підбирати гарнітур. Предмети меблів не повинні бути ідентичними, варто урізноманітнити їх стильними деталями та аксесуарами. Якщо кухня невелика, тоді тут не повинно бути темних предметів і начиння.

 

Стиль Прованс

Меблі можна підібрати в стилі Прованс, для якого характерні:

  • Світлі тони з використанням квіткових принтів;
  • Забарвлення гарнітура, що переходить в плавні форми;
  • Предмети гарнітура випускаються з дерева;
  • Використання кам'яної, мармурової або гранітної стільниці.

 

Хай-тек

Сучасним, популярним напрямком можна вважати Хай-тек, при якому характерна ледь помітна фурнітура, наявність скла і металу. Для обробки беруться тільки сучасні, міцні матеріали. Гарнітури представлені у відтінках, в яких один домінує над іншим.

 

Арт деко

Перед оформленням стилю Арт-деко необхідно продумати планування приміщення. З уваги не варто випускати навіть дрібні деталі. Для цього стилю характерні наявність різьблених конструкцій, барних стійок, дерева і каміння. Гарнітур виконаний з натуральної деревини, прикрашений ліпниною. Меблі можуть бути в таких відтінках, як:

  • Бордо;
  • Червоний;
  • Сріблястий металік;
  • Пурпурний.

 

Еко стиль

Для цього стилю характерне використання натуральних матеріалів, з яких виробляються меблі. Тут застосовуються природні, світлі кольори. Для гармонійного поєднання застосовується вертикальне озеленення, яке буде гармоніювати з меблями.

Як прикраси виступають пробкові покриття, деревина і камінь. Для цього стилю характерний мінімалізм. Для кухні підбираються дерев'яні меблі і невеликий килимок.

Даний стиль можна побачити в сучасних новобудовах. Для нової квартири хочеться купити кухню, на якій буде комфортно перебувати всім членам сім'ї. Еко стиль завоював загальне визнання, завдяки використанню натуральних матеріалів, з яких практично все зроблено. Для стилю характерні наявність яскравого освітлення і наявність великої кількості зелені.

Вибір за вами!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: