Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Невелика квартира може здаватися просторою

Навіть у невеликій за габаритами квартирі можна досягти візуального відчуття простору. У професійних дизайнерів є ряд порад з цього приводу.

Наприклад, фотошпалери із зображенням пейзажу або перспективи створюють зоровий ефект «вікна» в стіні. При погляді на цю картину створюється враження, що дивишся вдалину. Будь-які широкоформатні шпалери здатні «розсовувати» простір.

шафа купе шафа купе шафа купе

Аналогічну властивість мають дзеркала, скляні поверхні та правильно розташовані джерела штучного світла. Додамо, що до бажаного результату призводить також використання компактних меблів (у тому числі, моделей-трансформерів).

 

У пріоритеті повинні бути розсувні двері

Для ізолювання приміщень в квартирі можна купити розсувні двері (подібне рішення особливо актуально для невеликих за площею секцій). Таким чином вдається не тільки заощадити житловий простір, але й візуально розширити його, використовуючи скляні вставки. Даний спосіб оформлення інтер'єру, запозичений з японських традицій, стає все більш популярним.

У кожному будинку господарям хочеться раціонально розмістити свої речі. Шафа з дверцятами не завжди доречна: при відкриванні стулок захоплюється додатковий простір. Більш прийнятний варіант - меблева конструкція, зроблена за принципом «купе». Це означає, що дверцята будуть ковзати уздовж фасаду шафи на спеціальними «рейках».

Припустимо, вам потрібно організувати універсальне сховище для домашніх речей. Можна облаштувати шафу купе у себе на балконі (найкраще, в торцевій зоні). Подібна конструкція споруджується від підлоги і до стелі, а її розсувні дверцята не захоплюють зайвого простору. Поступово таким чином, ви радикально оновите дизайн цієї частини свого житла. Для оздоблення фасаду можуть бути використані різні матеріали, включаючи дзеркало, скло або фотодрук.

Якщо балконийі майданчик засклений, то не виникне ніяких проблем через згубний вплив погодних умов. Плануючи шафу купе купити для балкона, бажано врахувати, що світлі відтінки візуально збільшують площу.

Металопластикові вироби абсолютно не страждають від вологи (це оптимальна версія для відкритої лоджії). На ваш особистий розсуд, можна обладнати зсередини такі меблі наступними елементами:

  • стелажами і полицями;
  • висувними ящиками;
  • гачками і так далі.

 

Глибина вбудованої конструкції буде відповідати вашим вимогам (тому бажано спроектувати все до дрібниць). Виріб з ДСП або МДФ обійдеться недорого: ви переконаєтеся в цьому, звернувшись в наш інтернет-магазин Roomak.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: