Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кухня — це не іграшка: ПОРАДИ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ КОМФОРТУ ВАШИХ ДІТЕЙ

Коли в будинку з'являється малюк, доводиться більше уваги приділити домашньому комфорту. А про кухню варто поговорити окремо. В першу чергу, вона повинна бути безпечною для нашого чада. Але не можна забувати й про те, що вона повинна бути зручною для мами!

кухні кухні кухні

Варто звернути увагу на кожну деталь: розетки, дверцята шаф, підлогове покриття, на техніку.

В наш прогресивний час виробники піклуються про екологічність та безпеку свого продукту і пропонують величезний вибір меблів і побутової техніки.

 

Сімейне планування

Найкраще ще в період, коли планується кухня, подбати про її зручність та безпеку:

  • Чим менше кутів і виступів, тим менше шансів зіткнень, забитих місць та синців.
  • «Острів» на кухні - це чергова небезпека! Дуже зручне місце для бігу на перегонки.
  • Малюкові знадобиться своє місце - дитячий стільчик.

 

Безпечні ящики

Як же ваблять малюків загадкові ящики, в яких так багато скарбів: блискучі ополоники і ножі, кольорові баночки, спеції, дзвінкі кришечки. Але варто повиснути на ньому або різко смикнути, як весь ящик вилетить на дитину. Але можна заздалегідь передбачити і попередити тисячі нещасть!

Дизайнери і виробники сучасних меблів та техніки розробили спеціальні системи для відкривання, блокування, вони допоможуть вам бути попереду подій.

Під час вибору кухні не залишайте без уваги екологічність та міцність, плавність закриття шафок.

 

Технічні запитання

Для нової кухні – кращим рішенням буде нова побутова техніка з сучасними безпечними технологіями з "дитячим режимом", яка вбереже і малюка, і техніку. Цей режим заважає проникнути маленьким ручкам в місця знаходження керівного органу.

Щоб перебування дитини на кухні було безпечним, можна звернутися до пристосувань для меблів та техніки, які допоможуть захистити і дітей, і наш спокій. Для дверей - фіксатори і обмежувачі, для шаф - блокатори і захист від защемлення пальців, на побутову техніку - замки і захисні накладки, для розеток - заглушки, на гострі кути - гумовий захист.

Найцікавіше, що поряд з безпечним дизайном стоїть посуд. Малюки люблять стукати ложками, все кидати на підлогу, і часто тарілки, стакани і чашки б'ються. Але й тут нас рятують спритні вигадки та хитрощі. Зараз є величезний вибір якісного посуду, що не б'ється від європейських виробників. Дитячий посуд яскравий і барвистий, зручний і практичний.

Така кухня, ціна якої буде не так важлива, як її якість та безпека, буде вас тільки радувати. Якщо ви скористаєтеся нашим рекомендаціям, то шанси на удари і шишки значно знизяться.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: