Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Маленька кухня - тонкощі вибору гарнітуру

Простір кухні – це не тільки місце для приготування їжі, але й територія, де сім'я проводить багато часу, збираючись за одним столом. Важливо грамотно і максимально ефективно розташувати не тільки меблі, а й техніку, особливо на маленькій площі, щоб власникам і гостям було не тільки комфортно - інтер'єр повинен бути стильним і відповідальним до всіх вимог сучасної господині.

 

кухні кухні кухні

 

Помилки маленького простору

 

Плануючи невелику кухню, найчастіше роблять кілька основних помилок:

  • - захаращення меблями - не варто заповнювати територію великою кількістю меблевих предметів, щоб максимально сховати та розставити техніку, посуд, а також отримати багато місць для зберігання продуктів та іншого начиння;
  • - мийка або плита на кутку - саме таке розташування нефункціональне, таке планування займе ще більше місця;
  • - застосування помпезної стилістики - не слід вибирати такі напрямки, як ампір, бароко, класику, найбільш доречним стануть мінімалізм, лофт, хай-тек.

 

Поради щодо правильного облаштування невеликої кухні

 

1. Поєднання дерева та однотонної поверхні – дизайнери рекомендують вибирати світлий глянсовий гарнітур зі вставками із натуральних матеріалів типу дерева або каменю. Найкраще підійдуть білий або світло-сірий кольори, які візуально збільшать загальний простір.

 

2. Прагнення вгору - спочатку важливо визначити, що необхідно встановити обов'язково, від цього, надалі, відштовхуватися, вибираючи гарнітур, який монтують по всій висоті основної стіни. У шафи та полиці до стелі можна вбудувати буквально все – від мікрохвильової печі до посудомийної машини.

 

3. Модульні комплекти – нещодавно на ринку з'явилися меблеві модулі для кухні, які стали найефективнішим рішенням для невеликих площ. Все необхідне вміщується у компактний та функціональний блок, формуючи готовий інтер'єр.

 

4. Планування - найбільш відповідним розташуванням гарнітура вважають П-подібне, Г-подібне або однолінійне.

 

Важливо пам'ятати, що сьогодні виробники орієнтовані насамперед на покупця і ведуть випуск різних меблів, тому сьогодні купити кухню можна навіть для найменших квартир - в ній буде все, що потрібно господарям для повноцінного облаштування даного простору. Стильні меблі пристосовані для техніки, що вбудовується, має високий рівень зносостійкості, представлена в різних варіаціях і відповідає сучасним вимогам навіть найсуворіших замовників.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: