Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Фен-шуй: як купити диван за давньою китайською наукою

Фен-шуй прийшов до нас з Китаю, з давніх-давен. Згідно з його вченнями людина повинна прагнути гармонії навколо себе, підтримуючи її у всьому, в тому числі й в просторі її навколишньому.

У сучасному світі ставлення до цієї науки різне – хтось сприймає закони фен-шуй серйозно, а хтось не надає їм жодного значення. Ті, хто серйозніше ставляться до цих вчень, часто ставлять собі питання - як вибрати той чи інший предмет меблів, дотримуючись всіх принципів. Як, наприклад, купити диван та поставити його у квартирі для створення гармонії навколо себе?

 

дивани дивани дивани

 

Як вибрати диван за фен-шуй

 

Сучасні тенденції говорять нам про те, що вибір дивана – справа суто індивідуальна. Все залежить від потреб та бажань покупця, від призначення дивану та дизайну приміщення. Що ж із цього приводу каже фен-шуй? Вирізняють кілька принципів:

 

  • Приглушені кольори та відтінки;
  • Відсутність малюнків;
  • Практичність тканини;
  • Розмір.

 

Вчення фен-шуй віддає перевагу приглушеності та легкості тонів, оскільки вважається, що яскраві кольори та малюнки викликають агресивні та збуджені стани, що суперечить головному принципу гармонії. Практичність тканини ж сприяє легшому та частому прибиранню, а чистота, як відомо - запорука здоров'я, відповідно і підтримання спокою та гармонії. Диван так само не повинен бути надто великим у порівнянні з розмірами приміщення, тому що по фен-шуй це заважає руху енергії.

 

Як поставити диван за фен-шуй

 

За фен-шуй бажано ставити диван у східній частині кімнати. Спинка має примикати до стіни. Не варто ставити диван біля вікна, тому що він не повинен бути на протязі. Бажано ставити диван у вітальні, в якій збиратимуться близькі та друзі. Спати на дивані слід тільки в тому випадку, якщо при цьому ви не відчуваєте жодного дискомфорту та незручності. Інакше слід відмовитись від цього. За фен-шуй комфортний та спокійний сон дуже важливий для фізичного та морального здоров'я людини. Не слід ставити диван у кутку, оскільки це сприяє концентрації негативної енергії.

 

Купуйте диван, насамперед за своїми бажаннями та потребами. Але й намагайтеся взяти до уваги всі аспекти стародавньої китайської науки й, можливо, ви відчуєте, як це справді принесе гармонію, баланс та духовну рівновагу у ваше життя.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: