Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Сучасні дивани набирають популярності

Стиль лофт спочатку виник у Нью-Йорку. Сьогодні стиль лофт має велику популярність. Для нього характерні високі стелі, поєднання старого та нового, мінімалізм у меблях. Головна особливість - це поєднання непоєднуваного (комбінування різних матеріалів).

 

диван диван диван

 

Особливості та види лофтових диванів

 

Диван у такому стилі виконує функцію зонування.

 

Основні характеристики диванів:

  • Великий розмір;
  • Однотонність;
  • Різноманітність форм.

 

Штучно зістарені підлокітники та оббивка, що полиняла (потерлась), є відмінними рисами для стилю лофт. Але це не означає, що можна поставити старий зношений диван. Така недбалість буде недоречною.

 

Доцільно робити вибір за такими моделями:

  • Дизайнерські - відмінна риса оригінального виконання;
  • Кутові – можливість встановлення в різних приміщеннях, комфортабельні;
  • Модульні – багатофункціональні та практичні. Можливість самостійно змінювати конфігурацію меблів;
  • П-подібні – універсальні. Підійдуть для приймання гостей та спального місця.

 

Вибираючи потрібну модель важливо враховувати розміри приміщення. У великому просторі найкраще розташування в центрі кімнати, тим самим можна розмежувати зони.

 

Для виготовлення диванів застосовуються натуральні матеріали. Оббивку зазвичай роблять з: рогожки, льону, замші, велюру і бавовни. Шкіряні дивани найбільш практичні та прослужать довгий час. Колірна гама надана у нейтральних відтінках (чорна, сіра, біла, коричнева). Багато диванів доповнюють коліщатками, для зручнішої експлуатації.

 

Правильний підхід при покупці диванів

 

Роблячи вибір, необхідно пам'ятати про те, що він знаходиться в центрі уваги й важливо, щоб виріб гармонійно вписувався у загальний інтер'єр. У даному стилі сміливо поєднуються антикварні та сучасні меблі. Ідеально підійде однотонна модель правильної геометричної форми.

Доповнити образ дивану можна за допомогою лофт-подушок. Дизайн завжди можна поміняти за допомогою чохлів, тим самим змінити інтер'єр із мінімальними витратами. Також є можливість замовити диван за індивідуальними розмірами, хоч це й більш витратно, але підсумковий результат точно виглядатиме виграшно.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: