Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Диван чи ліжко: що вибрати?

Вибір спального місця – актуальне питання для всіх подружніх пар. Як правило, у центрі уваги ліжко чи диван. Обидва види меблів служать як спальне місце. Ось тільки що краще, на чому зупинити свій вибір?

Для початку варто визначитися з місцем розташування спального місця: це буде спальня або вітальня. Далі слід розрахувати вільну площу під спальне місце. Якщо це буде вітальня, то спочатку варто купити вітальню і тільки тоді підбирати диван або ліжко. Останнє може розташовуватись у ніші або на п'єдесталі.

Якщо ж спальня велика, то тут немає жодних обмежень. Сміливо можна підбирати велике ліжко чи диван: все залежить від особистих уподобань.

 

вітальні вітальні вітальні

 

Диван як спальне місце

 

Якщо розглядати диван як спальне місце, то варто виділити основні його особливості. Насамперед – це:

 

універсальність: місце для відпочинку та сну;

можливість зонувати кімнату;

компактне розміщення: диван можна розмістити у кутку, вздовж стіни.

 

До того ж стильний диван створює затишний інтер'єр, стає його родзинкою. Недолік дивана в тому, що його потрібно щодня розкладати для сну.

 

Переваги ліжка

Чим же приваблює ліжко? Такі меблі можна вибрати будь-якого розміру: різні по ширині та довжині. Воно спочатку готове для відпочинку, а за рахунок ортопедичного матраца забезпечує правильну підтримку хребта. Таким чином, вважається, що саме ліжко найкраще підходить для повноцінного відпочинку та сну.

Єдиний її недолік це масивність. Для того щоб розмістити ліжко, потрібний вільний простір. У маленькій кімнаті складно виділити місце під велике ліжко. Диван у цьому плані більш м'який, тому що його можна розмістити в будь-якому кутку або ніші.

Хороший диван та ліжко – це найоптимальніші варіанти для сну. Остаточний вибір залежить від розміру кімнати та розташування спального місця. Наприклад, якщо вітальня служить як прийом гостей і для сну, то правильно вибрати диван, який відразу виконуватиме дві функції. Перевагу варто віддавати моделям, які містять додаткові ніші, скриньки. Таким чином, для центальної кімнати можна розглянути вітальні недорого та прямий чи кутовий диван.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: