Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Модульна кухня: основні переваги

Кухня – це важливі та функціональні меблі в кожному будинку. Вона може бути різних розмірів, форм. Все залежить від загальної площі. Найбільшою популярністю користуються саме модульні кухні, за допомогою яких можна організувати дуже ефективну та практичну кухню під будь-який стиль інтер'єру.

 

кухні кухні кухні

 

Чим відрізняється модульна кухня

 

Головна особливість такої кухні – це наявність модулів, кожен з яких самостійний та виконує ту чи іншу функцію. Наприклад, ящик під побутову техніку, тумба-стільниця, навісна шафа для посуду або пенал для зберігання.

 

Кількість модулів необмежена: чим більший простір, тим більше знадобиться шафок, поличок. Людина сама, на свій розсуд, створює конструкцію з різних модулів. За бажанням, модулі можуть замінюватися місцями, а сама конструкція доповнюватиметься новими шафками.

 

Саме такий підхід робить меблі більш практичними, тому що немає прихильності.

 

П'ять переваг

 

Варто виділити п'ять основних переваг модульної кухні. Для початку можна відзначити:

 

  • велика кількість модулів: настінні, підлогові, кутові, під мийку або для зберігання;
  • простота проектування: дизайнерські ідеї нічим необмежуються;
  • невисока вартість: модульна кухня коштує дешевше, ніж кухня на замовлення. Ці меблі прирівнюються до бюджетного варіанту, але це абсолютно ніяк не відображається на якості. Справа в тому, що виробництво типових модулів не дуже трудомістке, а сам процес відбувається швидко і легко. Безперечно, всі ці фактори впливають на кінцеву вартість виробу;
  • легкість збирання: модульна кухня збирається за типом конструктора. На кожному модулі нанесено розмітку для кріплення фурнітури;
  • різноманітність кольорів. Не обов'язково дотримуватися однієї колірної гами у фасадах. Модулі можуть бути абсолютно різні за кольором: можна сміливо міксувати відтінки між собою.

 

Однак, перш ніж купити кухню модульну, важливо врахувати один момент. Всі модулі, виконані за певними розмірами, а це означає, що замовити шафку на декілька сантиметрів більше не можна. Покупець виходить із тих розмірів, які йому представлені на вибір. Цей факт не є мінусом, тому що варіантів досить багато, що дозволяє створити будь-яку композицію під свої розміри.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: