Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Улаштування квартири-студії: прості поради

Квартира студії вимагає спеціальних відносин з точки зору ситуації та дизайну. Це не такий простий процес, як це здається спочатку. Нелегко розмістити все, що потрібно, тому краще дотримуватися порад фахівців і значно спростити завдання, навіть дозволяючи собі купити шафу купе або великий диван без створення тісноти та робочого навантаження.

 

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

 

Стилістичні особливості та дизайн

 

Студія характеризується використанням сучасних напрямків, що поєднують багатофункціональні та незвичайні дизайнерські рішення. Серед них відрізняються:

 

  • High Tech - це відсутність безладу, грамотно продуманого освітлення, компактності меблів. Використання інноваційних технологій в інтер'єрі, сучасних матеріалах, тканинах, незвичайній обробці. Фактично, власник отримує міський стислий простір;
  • Скандинавські мотиви - це легкість, різноманітність легких відтінків, тепле освітлення. Для яскравості до декору додаються кілька акцентів типу бутельний текстиль, квітучі горщики з великим листям, картини. Меблева атмосфера в пастельних тонах, перевага приділяється природним матеріалам;
  • Мінімалізм - у пріоритетних вбудованих технічних пристроях, мінімум меблів. Простір звільняється від непотрібних предметів і речей. Кольорова схема досить сувора - сіра, біла, темно-синя або чорна, матеріали повинні бути практичними і здатними служити довгий час.

 

Умови домовленості

 

Простір квартири-студії буде органічним, якщо ви дотримуватиметеся деяких простих порад:

 

  • Планування точки - це розумне обдумування розташування кожного кута, беручи до уваги всі можливості, навіть використання таких місць, як підвіконня, ніші.
  • Компетентне зонування є обов'язковим відокремленням різних ділянок житлової площі на ліжку, кухні та вітальні.
  • Кольори - сучасний дизайн передбачає використання контрастів. Не обов'язковий пріоритет світла, міра важлива у всьому. Найкраще буде використання плавних переходів між відтінками одного кольору.
  • Багатофункціональні меблі - будь-який елемент слід використовувати не тільки для прямого призначення, наприклад, диван може бути частиною спільної добре продуманої системи зберігання, а сучасні шафи купе служать просторим місцем зберігання речей і є чудовим помічником у повсякденному житті: має всередині місце для прасувальної дошки, а велике дзеркало на стулках допоможе його власникам завжди бути красивими і візуально збільшити загальний простір.
 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: