Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Який розмір ліжка вибрати: двоспальне або полуторне

Перед тим як купити нове ліжко виникає багато питань: яке саме придбати, двоспальне або полуторне, якого матеріалу та кольору. І важливим є питання цінової категорії. Вартість залежить від виробника, можна знайти і двоспальні ліжка недорого.

 

ліжка ліжка ліжка

 

Розберемо, яке краще ліжко таки підійде вам

Почнемо з того, скільки людей спатиме на цьому ліжку. Якщо ви спите один, то й полуторного вам цілком буде достатньо. До того ж і вдвох так само чудово можна поміститися на полуторку, виняток становлять люди з пишними формами. Полуторка має свої плюси, наприклад, його вартість часто нижча, ніж двоспального ліжка, і воно займає мало місця в кімнаті. Особливо актуальні полуторки в малогабаритних квартирах, де велике ліжко виглядатиме громіздко і займатиме майже всю кімнату.

Двоспальне або ліжко, на якому можна спати "морською зіркою". Воно підійде всім. На ньому буде комфортно спати як одному, двом і навіть батькам із дітьми, місця вистачить усім. Зручний варіант для батьків, які практикують спільний сон зі своєю дитиною. Дуже актуально буде такий розмір, якщо у вас немовля і ви боїтеся його зайвий раз чіпати, щоб не розбудити. Але таке ліжко має один мінус - займає багато місця. Якщо ж у вас великий будинок з просторими кімнатами, то не роздумуючи, можна купувати двоспальне ліжко і насолоджуватися сном немовляти в ньому. Обов'язково потрібно підібрати зручний матрац для комфортного сну, чудово підійде ортопедичний.

Двоспальні ліжка, ціна яких вища, зазвичай пов'язана з наявністю підйомного механізму та ящика для білизни. Останній зазвичай оснащений висувним механізмом, що також впливатиме на вартість.

Найбільш оптимальне співвідношення ціни та якості мають ліжка, які виготовлені з ламінованої або шпонованої деревинно-стружкової плити (ДСП). Найвищі за ціною моделі виготовляються з масиву деревини, до того ж різновид породи дерева впливає на вартість виробу.

І важливим елементом, який впливає на ціну двоспального ліжка – це оздоблення. Чим якісніша оббивка, тим вища вартість.

Щоб повноцінно висипатися потрібне якісне ліжко, яке підходить саме вам, тому вибирайте хорошу модель і спіть із задоволенням.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: