Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Диван для комфортной жизни

Складність створення комфорту у будинку

 

Затишок у будинку є невід'ємною частиною хорошого життя. Створити його непросто: потрібно дотримуватися балансу в усьому, грамотно поєднувати відтінки та відповідально підходити до вибору меблів. Кольори у дизайні є важливим аспектом.

Людство давно довело, що вони можуть впливати на стан людини, її апетит та психічне здоров'я. Але не лише палітра створює зручність. Меблі також допоможуть створити комфорт і чудово доповнять інтер'єр.

 

диван диван диван

 

Серце вашого будинку або правила вибору дивана

 

Диван - один із найцінніших предметів інтер'єру кімнати. Він забезпечує відпочинок після важкого дня, посиденьки з друзями, місце для розмови з рідними, перегляд телевізора. Вибирати його слід дуже ретельно, адже колір впливає на настрій та бажання бути присутнім у кімнаті. Якщо ви вирішили купити диван, необхідно уважно вибирати його відтінок.

 

Існує кілька правил для грамотного вибору відтінку дивану:

 

  • • Поєднання палітри. Вибраний колір повинен підходити до інших меблів, не впадати у вічі. Він може поєднуватися зі шторами чи оздобленням.
  • • Єдність кольорової гами. Відтінок повинен поєднуватися зі стилістичною палітрою та доповнювати вибраний інтер'єр. Він не повинен бути в тон обробці, але може підкреслити її.
  • • Практичність. Вибір світлих тонів призводить до частішого чищення та спеціального догляду. Іноді потрібно буде віддавати в хімчистку, оскільки буде помітна кожна пляма. Тому, якщо в кімнаті присутні діти або тварини, необхідно зробити вибір в бік темніших кольорів, дизайну з малюнком.
  • • Зразки. У багатьох магазинах меблів клієнту надають приклади кольорів та оббивок. Зразки можна взяти додому та підібрати найбільш гармонійний з них, який добре доповнюватиме інші предмети інтер'єру та загальний стиль. Якщо ви обираєте в інтернеті, попросіть менеджерів сфотографувати колір при денному світлі.

 

Поєднання кольорів як основа інтер'єру

 

Ретельний вибір дивана здатний забезпечити комфортне та затишне життя у власному будинку та приємні враження гостей. Слід враховувати, що він здатний не тільки повністю змінити інтер'єр, але й впливати на настрій людей. Основні кольори м'яких меблів умовно можна розділити на яскраві, нейтральні та монохромні. Кожна група має свої плюси та мінуси:

 

  • • Яскраві відтінки викличуть незабутні враження про інтер'єр будинку. Червоний, жовтий, фіолетовий та багато інших кольорів меблів зададуть тон всій кімнаті. Для вибору яскравого акценту краще звернутися до професіоналів, які допоможуть підібрати диван, не порушивши гармонії.
  • • Нейтральні. Наприклад, бежеві, коричневі та пудрові відтінки. Такі ніжні кольори чудово вписуються у світле оточення, дозволяючи розширити простір. Класичний стиль буде чудовим варіантом для нейтрального типу.
  • • Монохромні. Кожному відома універсальність сірого, чорного та білого тонів. Кольори поєднуються майже з будь-яким стилем, що знову розкриває їхню багатогранність. Різні матеріали в інтер'єрі також послужать прекрасним доповненням.

 

Головне – правильний вибір

 

Дуже важливо створити комфорт у будинку. Дивани – основні символи гостинності, саме вони є значною частиною інтер'єру. Ключовий елемент кімнати повинен поєднуватися із загальним стилем та доповнювати інші його частини. Але при цьому не варто забувати, що зручність м'яких меблів дуже важлива, адже вона впливає на фізичне та психічне здоров'я. Іноді вибір дається складно, в такому разі варто звертатися до фахівців. Саме вони допоможуть створити гармонійний інтер'єр та зберегти здоров'я.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: