Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Дорогий і особливий: створюємо інтер'єр без поспіху і зі смаком

Облагороджуючи житло, люди намагаються з усіх сил: вкладають кошти і душу, довго вибирають меблі/шпалери/фарбу. Ми затягуємо процес в очікуванні нових поставок в магазинах або доставки товару з інтернету. Всі дії направлені на результат - зробити краще, гармонійніше, практичніше, затишніше і ... дорожче.

Останній пункт особливо цікавий. «Багатий», «дорогий» інтер'єр під стать кожної господині і господарю. Ремонт з будь-яким бюджетом має тільки два закінчення:

  • «Так це ви вже зробили ремонт або тільки збираєтеся?»
  • «Ого! Скільки ви сюди вклали !? Яка краса!"

Килимова доріжка в дитячій і шафа купе в передпокої грають однакову роль у створенні «дорогого», стильного інтер'єру. Не помиліться. Прочитайте дрібні, але важливі поради на цю тему.

Загальний вигляд кімнат.

Ми входимо і бачимо стіни, підлогу, стелю - так створюється перше враження, тому розглянемо глобальні питання:

Стіни.

Шпалери середньої ціни не вражають вже років 20. Тільки дорогі шикарні шпалери можуть справити вагоме враження. Як альтернатива шпалерам, увійшла в моду фарба. Дизайнери вибирають холодні глибокі відтінки сірого або синього кольорів. Можна зробити акцент на одну стіну, можна на кілька. Палітра сьогодні дуже різноманітна. Шукайте колір, який не буде напружувати очі, а радувати своєю присутністю.

Стеля.

Якщо натяжна, то дуже якісна, а значить – дорога. Фарбована, навіть не ідеально рівна, виглядає дорожче, більш естетичною. Стельові плінтуси з пінопласту видають економію однією своєю присутністю, але гіпсові багатьом не по кишені. Рішення таке: якщо берете пінопластовий, то вибирайте вже не 9-11 см; ідеально шпаклюйте стики і тоді тільки фарбуйте.

Підлога.

Багата кімната це простора кімната. Спробуйте залишити багато місця в центрі кімнати або збоку. Підлогових покриттів представлено дуже багато, але найголовніше це їх натуральність і довговічність. Шикарно буде виглядати дошки на підлогу з модрини, але вона вимагає дорогого догляду. Вирішує все бюджет, але лінолеум не прикрасить багатством ваш інтер'єр в будь-якому випадку.

шафа купе шафа купе шафа купе

Тепер про меблі.

Визначтеся зі стилем. Не можна на емоціях шафу купе купити в венеціанському стилі і красивий помаранчевий комод з метеликами. Продумайте кольори меблів у всіх кімнатах. Якщо ви не можете купити всі меблі відразу, купуйте поступово, але не відступайте від обраної лінії стилю. І уникайте пластика! Він шкідливий, швидко псується зовні, розбавляє дешевизною і моментально запалюється. Замініть вироби з пластика якісною імітацією натуральних матеріалів: дерева, каменю, цегли.

Вибирайте кольори «під лак», «під мармур», «під дерево» - гладкі форми виглядають строго, не помітно, але стильно, модно і дорого.

Шукайте в інтернеті якісні, стильні, «ваші» товари. Не купуйте, тому що "втомилися шукати / хочеться по швидше закінчити/сусіди вже з ремонтом, а ми ні". І не соромтеся дзвонити менеджерам, писати на пошту, уточнювати дрібниці. Після ретельного ремонту ви почуєте «Ого! Скільки ви сюди вклали !? Яка краса!"

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: