Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як правильно вибрати кутову кухню

Планування кухні під прямим кутом дуже зручна. Її досить часто застосовують в кухонних проектах. Це планування підійде як маленькому, так і великому приміщенню. Так, в квартирі- студії можна, наприклад, встановити такий модульний виріб як кухня Amore Classic. Подібне рішення дозволяє заощадити вільний простір. Тут меблі і техніка розставляються паралельно суміжних стін, тобто елементи меблів чергуються з елементами побутової техніки. Це виглядає приблизно так: плита, робоча поверхня, мийка, робоча поверхню, холодильник.

Підбір відповідного стилю

Кутова кухня - це виріб універсальний. Вона підійде приміщенню, оформленим в будь-якому стилі. Якщо застосований інтер'єр в класичному стилі, то необхідно купувати меблі, виготовлену з дорогого дерева. Приміщення повинно мати середню або велику квадратуру.

Кутовий виріб повинен відрізнятися чіткими прямими лініями. Колір: бежевий, білий або натуральне лаковане дерево. Побутова техніка вбудовується й перебуває за фасадами. Все повинно виглядати гармонійно. Якщо використовується стиль «хай-тек», то декоративних елементів не повинно бути.

Характеризується простотою, лаконічністю і строгими лініями. Тут ідеально підходять легкі конструкції з металу, синтетичні матеріали і глянцеві поверхні. Колір чорний, помаранчевий, сірий, червоний, білий, індиго, металік.

шкаф купе

У заміському будинку краще рішення - це оформити кухню в стилі «кантрі». В цьому випадку бажано купувати кухню з натуральної деревини. Але можна використовувати, наприклад, такий товар як кухня high gloss, відгуки про яку можна з легкістю знайти в інтернеті. Такий виріб виготовляється з глянцевого МДФ і добре виглядає в приміщенні. Як декор для даного стилю підходить текстиль з орнаментом у вигляді квітів або картатого малюнка.

Для кухні з малими або середніми габаритами підійде інтер'єр в стилі «електрика». Сюди відмінно вписується Г-подібне планування. Щоб створити цей стиль можна використовувати синтетику і натуральні матеріали. Тут навіть не сумісні елементи виглядають гармонійно. Зазвичай така обстановка підходить людям з художнім смаком і фантазією.

Правильне оформлення кута

У кутовій частині кухні можна встановити мийку. Залежно від типу мийки, її можна змістити вправо або вліво. Зверху встановлюють шафи і обов'язково обладнують сушилку. А може кутом стати і робоча поверхня у вигляді суцільного полотна або стику двох тумб. Головне тут: дверцята повинні розчинятися в різні боки від кута. Зверху розташовують шафи.

Щоб покупка кухні стала безпечним і зручним заходом необхідно звернутися в відповідний інтернет-магазин. Тут, як правило, кваліфіковані співробітники допоможуть зробити правильний вибір.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: