Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Редизайн кухонних меблів

Красива, ергономічна і функціональна кухня - не обов'язково дороге задоволення. За допомогою грамотного редизайну можна повернути колишню красу меблів і навіть поліпшити її попередній зовнішній вигляд. Адже при правильному підході цей процес можна перетворити в захоплюючий захід. Так про що ж варто знати і пам'ятати при плануванні кімнати і реставрації гарнітура?

Як правильно відреставрувати кухню?

Проекти кухонних меблів можуть бути дуже різними, а неабияких методів надання стильного дизайну ще більше.

Перш за все, визначитися, чи потрібно ремонтувати весь кухонний гарнітур або тільки окремі його частини. Поєднання старого і реставрованого модуля може виглядати несподівано і по-чудернацьки.

Коригування первинного матеріалу: оновлення оббивки, прикріплення наклейок, додавання допоміжних аксесуарів. Одним з новомодних способів надання швидкого і елегантного виду є фарбована кухня. Цей ефект отримують шляхом покриття основи полірування лаку або фарби. Завдяки йому можна втілити в життя найсміливіші ідеї, які стануть альтернативою дорогим матеріалами.

шкаф купе шкаф купе

Зміна системи зберігання. Чи потрібні на кухні всі модулі, які тільки «з'їдають» простір кімнати або відмовитися на користь одної місткої шафи? Таке сміливе рішення дозволить зробити приміщення візуально просторіше.

Дизайнерський декор - світильники або навіть ручки на шафках можуть стати яскравим акцентом на тлі однотонних і монолітнних меблів, підкреслюючи весь інтер'єр кімнати.

Спеціалізовані послуги

При початковому етапі ремонту необхідно зрозуміти, чи є можливість виконати весь ремонт самостійно або все ж довірити цю справу професіоналам. Якщо існують сумніви у власних силах і можливостях, то краще не економити на спеціалізовані послуги.

А щоб заощадити власний час, домогтися стильної і універсальної кухні, залишаючись при цьому задоволеним якістю робіт, то можливо використовувати однотонні МФД фасади і звернутися до пошуку із запитом «фарбована кухня купити». Такі модулі виглядають не тільки красиво і яскраво, але і якісна багатошарова фарбування буде служити багато років з можливістю повторної обробки.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: