Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Квартира До і Після ремонту

Є необхідність в ремонті, але як же не хочеться починати. Мільйони людей стикаються з цією проблемою. Існує думка, нібито ремонт ніколи не закінчується. Насправді це не так. Все у ваших руках. Просто, на завершальному етапі ми розслабляємося і залишаємо маленькі похибки в вигляді не прибитих плінтусів і наличників, відсутність дверних ручок, та й додаткове освітлення у ванній може почекати.

Однозначно, зараз хтось впізнав себе, або подібна історія сталася у знайомих. І все-таки почати варто. Результат не змусить себе довго чекати. Є негласні правила, дотримуючись яких можна заощадити час, і раціонально використовувати простір.

Загальне враження про квартиру складається вже з першої побаченої кімнати. Меблі в передпокій, ціна якої не повинна бути захмарною, але з гідним дизайном і комплектуючими, зараз можна вибрати не виходячи з дому. Інтернет сервіс надасть вам таку можливість, а після того, як клієнт визначиться з моделлю, можливий перегляд. Це дуже зручно і часто практикується.

Основні вимоги до комплекту:
  • Практичність (зручно використовувати всі функції, передбачені виробником);
  • Надійність (міцна фурнітура);
  • Якісні матеріали (забезпечать довговічну експлуатацію);
  • Універсальний дизайн (якщо ви не збираєтеся оновлювати гарнітур з кожною зміною елементів дизайну квартири).

Окремо на шафа купе ціна, можливо, буде менше. Є господині, які віддають перевагу мінімалізму і не сприймають зайвих деталей в інтер'єрі. Не тільки любов до лаконічних рішень є причиною вибору шафи купе. Простір не завжди дозволяє встановити весь комплект.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе
Особливості та переваги. На що варто звернути увагу:
  • Великий асортимент готових виробів (задовольнить найвибагливіші запити);
  • Виготовлення за індивідуальними розмірами (вам вирішувати, яку площу в кімнаті займе меблі);
  • Компактна і універсальна модель (використовуючи зонування, є можливість розмістити всі елементи гардероба).

Порада-мотивація для початківців ремонт:

Не варто братися відразу за все, дійте поетапно і не перевантажуйте себе. Не у всіх є можливість виїхати з квартири на час ремонту. Якщо ви з числа таких людей, обов'язково залиште хоча б одну кімнату, де можна провести час в чистоті і відносному порядку. А ось план дій потрібно розробити спочатку і дотримуватися заздалегідь визначеної концепції від кімнати до кімнати. Коригування допустимі, але незначні, так як можуть спричинити за собою проблеми. Продумайте все до дрібниць, навіть при наймі на роботу дизайнера. Він лише дає рекомендації і пропонує варіанти, останнє слово завжди за замовником. Будьте зібрані і рішучі. Якщо все зробити правильно, можна отримувати задоволення від процесу. Адже відчуття того, що краса в будинку - твоя заслуга, прекрасні.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: