Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кухня мрії - це реальність

Кожна господиня мріє, щоб її кухня була унікальним і привабливим місцем. Багато хто вважає, що ремонт в будинку/квартирі слід починати саме з місця, де готуються вишукані страви, де проходять сімейні сніданки, обіди та вечері.

Фахівці радять звертати увагу на фарбовані кухні. Такі меблі здатні не тільки привабити погляд, але й значно зберегти власний бюджет.

Особливості

Вибір таких меблів істотно заощадить кошти покупця, так як кухня має наступні переваги:

  • Фарбовані фасади завжди виглядають новими, стильними. Такого ефекту можна домогтися завдяки величезному асортименту фарб, які використовують для створення меблів. Крім того, фахівці можуть синтезувати колірну гамму таким чином, щоб вийшов унікальний відтінок, який підходить під конкретний інтер'єр.
  • Гарнітур є абсолютно екологічно чистим, так як не виділяє жодних шкідливих компонентів. Барвники виготовлені з якісної сировини. Вони стійко переносять різкі перепади температур, вологість, тому ніколи не втратять свій первозданний зовнішній вигляд.
  • Фарбовані фасади кухні ніколи не покриються цвіллю, не почнуть гнити. Крім того, матеріал не здатний вбирати сторонні запахи. Тому на кухні можна спокійно смажити, парити, варити улюблені страви, які не переживаючи за стан меблів.
  • Гарнітур легко миється, чиститься, тому проводити прибирання можна і в щоденному порядку. Це не зіпсує фасади.
спальни спальни спальни

Фарбовані кухонні меблі будуть служити довгий час. Існує величезна кількість різноманітних дизайнів гарнітура, тому шафи не набриднуть домочадцям, і кухня стане улюбленим місцем в будинку.

Куди звернутися?

Наш інтернет-магазин «Roomak» пропонує своїм клієнтам великий вибір кухонь. Навіть найвибагливіший покупець знайде ідеальний варіант для себе.

Фахівці виготовляють меблі за індивідуальними розмірами, з огляду на переваги, побажання клієнта. На сторінці "Кухні" представлений широкий асортимент різнохарактерних кухонь, кожна з яких чекає свого господаря.

Замір кухні здійснюється без стягнення додаткової плати з клієнта. При особистій зустрічі, фахівець відповість на всі запитання, допоможе з вибором.

Фарбована кухня стане приємним і затишним місцем в будинку, де буде бажання проводити більше часу.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: