Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Ліжко обов'язково має бути за розміром

Гармонійне розташування ліжка в спальні гарантує не тільки повноцінний відпочинок, але й створення комфортних умов її використання.

Двоспальні ліжка недорого різних конструкцій, дизайну і забарвлення представлені в нашому інтернет-магазині Roomak. Перед придбанням найважливішим моментом є правильно визначити необхідний розмір спального виробу. Від чого відштовхуватися в даному питанні?

Фактори, що визначають оптимальний розмір спального ліжка

Дві основні умови впливають на вибір меблевого виробу для сну:

  • Габарити приміщення;
  • Зріст майбутніх власників.

Кімната, в якій буде розташовуватися двоспальне ліжко повинна мати великі розміри, щоб вільно розміщувати великогабаритний корпусний спальний предмет інтер'єру. При цьому повинно бути достатньо вільного місця для проходу і розміщення супутніх предметів меблів і аксесуарів.

Перед покупкою ліжка в спальню слід визначити зріст власників, щоб вибирати виріб завдовжки мінімум на 5-10 см більше, ніж зріст людини. В іншому випадку комфортно розташуватися на спальному ложі буде складно.

Додаткові умови при визначенні необхідного розміру

Перед покупкою необхідно визначити місце встановлення виробу, врахувати розташування дверних і віконних прорізів, розстановку інших великих і дрібних предметів інтер'єру. Оптимально, коли є кілька варіантів установки, щоб при необхідності зміни інтер'єру переставити ліжко в більш зручному напрямку зі збереженням максимального комфорту.

спальни спальни спальни

Конструкція виробу так само впливає на оптимальне розташування в просторі. Моделі без ножної спинки зручніші в експлуатації в невеликих приміщеннях і для більш високих людей. Створюють відчуття вільного простору.

Моделі з масивними спинками фундаментальні, чітко позначають кордони спального місця і створюють певну захищеність.

Вибір в компанії Roomak

Широкий товарний асортимент дозволить кожному клієнту вибрати найбільш підходящу модель не тільки за необхідними розмірами, але так само дизайном і стилем. Окремим конкурентним фактором інтернет-магазину є на двоспальні ліжка ціна, яка варіюється від економ до преміум класу.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: