Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Вітальня - центр будинку

Вітальня представляє собою приміщення, де люди проводять величезну кількість часу. Це місце, куди домочадці приходять відпочити, поговорити або просто розслабитися. Вітальня повинна виконувати багато функцій, тому до неї пред'являють досить багато вимог.

Перш ніж купити вітальню потрібно визначити її функціонал і бажаний зовнішній вигляд, який буде підходити під загальний інтер'єр будинку.

Важливі аспекти

Вітальня повинна бути гармонійною. Все що знаходяться в кімнаті повинно вільно пересуватися. Щоб це організувати, необхідно встановити меблеву стінку. При її правильному плануванні можна звільнити простір для спокійного, комфортного проведення часу.

Важливо визначитися з функціоналом і габаритами кімнати. Не варто захламляти маленьке приміщення численними шафами, а в великій кімнаті встановлювати невелику стінку. Важливо знайти «золоту середину» в даному питанні. Якщо у вітальні плануються, наприклад, регулярні прийоми гостей, заняття спортом, рукоділлям, то господарям потрібно визначити місце в стінці кожного предмета. Якщо у вітальні передбачається зберігання посуду, статуеток, то краще вибрати місткі шафи.

Трансформація - прекрасний спосіб збільшити функціонал кімнати. Модульні вітальні стають популярнішими і затребуванішими з кожним днем. Кімната з модульної стінкою може мати вбудоване спальне місце, робочу зону або особистий "секрет". Центральна кімната повинна бути стильною. Фахівці рекомендують витримувати один стиль. У такому випадку досягається гармонія і виходить закінчений зовнішній вигляд кімнати.

спальни спальни спальни

Вітальня представляє собою візитну картку будинку, тому до її створення важливо поставитися серйозно.

Надійний помічник

Інтернет-магазин «Roomak» пропонує клієнтам вітальні недорого у великому різноманітті варіантів. На сторінці нашої компанії можна переглянути безліч різноманітних варіантів і вибрати найбільш підходящий. Якщо клієнт не знайшов для себе ідеальну вітальню, фахівці створять індивідуальний проект.

Матеріал (МДФ і ДСП), з якого виготовляється меблі, відповідає стандартам якості і є абсолютно безпечним, екологічним. Завдяки нашому інтернет-магазину, покупець отримає вітальню своєї мрії, якісні меблі та чудовий настрій.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: