Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

ДИВАН, який підійде саме ВАМ

Важко уявити сучасне і практичне житло без такого потрібного атрибуту, як диван. На ньому можна відпочивати, працювати або влаштовувати посиденьки з рідними і друзями.

Купити диван - важливе завдання для тих, хто хоче кращого

Існують безліч варіантів диванів з різними механізмами, кожен має власне призначення. Отже:

Диван-книжка. Мабуть він найвідоміший і перевірений не одним поколінням. Йому не потрібно багато простору в кімнаті, його досить просто розкладати. Такі меблі варто розміщувати так, щоб залишався вільний простір від стіни. Для цього конструкцію потрібно трохи підняти і опустити трохи на себе - і ваше спальне місце готове! Диван книжка ідеально підійде тим, у кого невелике приміщення і кому не потрібні якісь додаткові функції до меблів.

Пума - цей вид має схожість з моделями книжками. У пристроях механізму є спеціальні амортизатори, за допомогою яких конструкція злегка підводиться і потім повільно опускається. Але така модель далеко не всім буде по кишені. Ціна відповідає якості, і якщо вам потрібно надійне місце для відпочинку, то це якраз для вас.

Акордеон. Назва говорить про те, що цей тип розкладається, як гармошка. Для підготовки спального місця, потрібно підняти сидіння і потім витягнути його вперед до повної трансформації. З явних переваг - велике і зручне спальне місце, і диван можна облаштувати ящиками для білизни. Але для такої речі знадобиться більше місця в житловій кімнаті, він не підійде для маленьких приміщень.

спальни спальни

Американська розкладачка. При розкладанні спинку дивана тягнуть вгору, а потім на себе. Кожна з частин меблів перевертається і опускається на підлогу зі сталевими міцними ніжками. Поверхня меблів не зовсім рівна, тому диван більше підійде на випадок розміщення гостей у себе вдома, але не як постійне спальне місце.

Диван-софа. Користується величезною популярністю через простоту механізму і можливість його комплектації подушками. Трансформується наступним чином: нижню частину рухають на себе, створюючи таким чином простір для матраца, який розкладається і виходить гарне спальне місце. Правда, в цій моделі немає місць для спеціальних скриньок для одягу або білизни.

Ну і по праву одна з кращих моделей - кутовий диван. Незвичайний механізм дивана створює враження ножиць. Розкладають його, рухаючи поворотною частиною під кутом 90 градусів до іншої сторони. Це зробити легко, завдяки спеціально вбудованим коліщаткам в самій конструкції. В кінці надійно прикріплюють гачком дві частини. Такі дивани цінуються для облаштування великих кімнат і також за наявність величезного окремого ящика.

Будь-яка модель дивана має як переваги, так і недоліки. В інтернет-магазині Roomak ви знайдете собі меблі на будь-який смак і колір!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: